Εγγύηση on site από τη Lenovo

02/10/2014

Εγγύηση on site από τη Lenovo σε όλη την Ελλάδα για τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think, γιατί οι επαγγελματίες δεν σταματούν ποτέ…

Για τη Lenovo η φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα Think ήταν πάντοτε να δημιουργεί συσκευές που θα ταιριάξουν στην ανθρώπινη φύση του χρήστη και που θα του επιτρέψουν να είναι πιο παραγωγικός.

Η Lenovo ακολουθώντας πιστά αυτή τη φιλοσοφία που την έχει κάνει σήμερα να είναι o μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, επεκτείνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Τώρα, προσφέρει υπηρεσίες service στο χώρο του πελάτη για τα επαγγελματικά προϊόντα της οικογένειας Think που διαθέτουν υποστήριξη On Site, και στην επαρχία και τα νησιά, καλύπτοντας πλέον όλη την Ελλάδα!

Στην περίπτωση που ο πελάτης αναζητά γρήγορη και άμεση επίλυση του προβλήματος, η οποία δε μπορεί να δοθεί μέσω τηλεφώνου, το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί άμεσα στο χώρο του πελάτη χωρίς να χάνει χρόνο! Καλώντας στο Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think* το μόνο που χρειάζεται είναι να παρέχεται κατάλληλος χώρος εργασίας για την αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση του προϊόντος.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που κάποιες επισκευές μπορεί να χρειαστεί να ολοκληρωθούν σε ένα κέντρο εξυπηρέτησης, η Lenovo φροντίζει και για αυτό! Ο πάροχος υπηρεσιών στέλνει το προϊόν στο κέντρο εξυπηρέτησης με δικά του έξοδα και επιστρέφει στον πελάτη το επισκευασμένο προϊόν ή το προϊόν αντικατάστασης εντελώς δωρεάν!

Τηλεφωνικό κέντρο για τεχνική υποστήριξη προϊόντων Think
2104800499 (λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00)

Χρόνος απόκρισης υπηρεσίας On Site:
Επόμενη εργάσιμη: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά
Έως 2 εργάσιμες μέρες: Ηπειρωτική Ελλάδα
Έως 3 εργάσιμες: Νησιά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εξουσιοδοτημένους συνεργάτες επισκευής επισκεφθείτε: http://shop.lenovo.com/gr/el/services-warranty/


Νέα


Check Our Feed