Το πρώτο Bitmore Tablet με Windows

12/09/2014

Τη διάθεση του πρώτου Windows tablet Bitmore, με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel και οθόνη 8” τεχνολογίας IPS, ανακοίνωσε η Info Quest Technologies.

To νέο WTab 801, αποτέλεσμα της στενής στρατηγικής συνεργασίας της Info Quest Technologies και της Microsoft, είναι το πρώτο από μία σειρά Windows tablets τα οποία θα κυκλοφορήσουν προσεχώς, αποτελώντας μία εξαιρετική πρόταση για περισσότερη έμπνευση, δημιουργικότητα, παραγωγικότητα αλλά και διασκέδαση για τους καταναλωτές.

Το Bitmore WTab 801 θα ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή τον χρήστη, που είναι εξοικειωμένος με το περιβάλλον των Windows, καθώς η επιφάνεια εργασίας και η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς οι ίδιες με ενός υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται ο παραμικρός χρόνος προσαρμογής. Μαζί με το tablet, παρέχεται εντελώς Δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας και παραγωγικότητας, κάνοντας την ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή μία προφανή και απλή διαδικασία. Επιπλέον, παρέχονται 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive ΔΩΡΕΑΝ για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, καθώς και 60 λεπτά Skype™ world το μήνα δωρεάν για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του WTab801 δεν σταματούν εδώ: Ενσωματώνει τον πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel® Atom™ με ταχύτητα έως και 1.8 GHz, κορυφαία οθόνη τεχνολογίας IPS 8 ιντσών και 32GB μνήμη flash, θύρες HDMI & USB, εξασφαλίζοντας την ισχύ και τη συνδεσιμότητα που απαιτούν οι σύγχρονοι καταναλωτές, ενώ έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση αντικατάστασης από την Info Quest Technologies.

To νέο Βitmore WTab801, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €159.

Για περισσότερες πληροφορίες www.bitmore.gr


Tablets, Νέα


Check Our Feed