Τα νέα Horizon 2s και 2e από τη Lenovo

12/09/2014

Τα HORIZON tabletop PCs της Lenovo συνεχίζουν να επαναπροσδιορίζουν την tabletop εμπειρία για τις οικογένειες, καθώς είναι ακόμα πιο λεπτά και ελαφριά, αλλά και πιο οικονομικά με το HORIZON 2s και 2e αντίστοιχα.

Το HORIZON 2s με το s να αντιπροσωπεύει το “slim” γίνεται η επιτομή του λεπτού και ανάλαφρου tabletop PC στις μόλις 0.59 ίντσες και λίγο παραπάνω από 5 pounds. Το μηχάνημα αυτό, 10 pounds ελαφρύτερο από την HORIZON 2 έκδοση, είναι ευκολότερο στη μεταφορά του από δωμάτιο σε δωμάτιο μέσα στο σπίτι, ή ακόμα και έξω. Σχεδιασμένο σαν μια συσκευή τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία, το νέο HORIZON tabletop PC προσφέρει τα ίδια Stand and Flat modes όπως τα προηγούμε να μοντέλα. Οι καταναλωτές μπορούν να χαρούν τη εργασία τους στο περιβάλλον windows, όταν είναι είναι ανασηκωμένη η οθόνη ως AIO και να ενεργοποιηθεί η Aura User Interface, με το που τοποθετείται σε επίπεδη επιφάνεια για να μετατραπεί σε πανίσχυρο εργαλείο ψυχαγωγίας.

Αμφότερα τα μοντέλα περιλαμβάνουν το εξελιγμένο Aura multi-user interface της Lenovo που επιτρέπει σε δύο ή και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση στις ατομικές φωτογραφίες τους, τα video και τη μουσική μαζί στην ίδια οθόνη. Το Aura λειτουργεί πλέον ακόμα καλύτερα με συσκευές android. Οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν έως και 4 android συσκευές ταυτόχρονα για γρήγορη πρόσβαση στα μέσα ενημέρωσης από το android smartphone τους, tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή απευθείας στην FHD οθόνη του PC τους. Όταν θέλουν να εργαστούν, ένα προαιρετικό αξεσουάρ από αλουμίνιο χρησιμεύει σαν βάση φόρτισης με το HORIZON 2s να τοποθετείτε σε ένα άνετο για ύψος για μακράς διάρκειας χρήση στο Stand Mode.

Το νέο HORIZON 2e βγαίνει με 21.5 ιντσών FHD οθόνη. Και το HORIZON 2s αλλά και το 2e λειτουργούν με 4 ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ και αυθεντικά Windows 8.1, μαζί με επικοινωνία κοντινού πεδίου (προαιρετικό για το 2e) για απρόσκοπτη μεταφορά δεδομένων αλλά και Bluetooth 4.0 για γρήγορα σύνδεση συσκευών. Αμφότερα τα μοντέλα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα Dolby® Home Theater® stereo ηχεία για επαγγελματικό έλεγχο των πολυμέσων και προαιρετικά αξεσουάρ gaming συμπεριλαμβανομένου ενός joystick, e-Dice και striker. Η ενσωματωμένη μπαταρία παρέχει έως και 2.5 ώρες HD streaming μέσω Wi-Fi για την 2s έκδοση και έως 3 ώρες για την 2e, δίνοντας έτσι στους χρήστες την ευκαιρία να βλέπουν την αγαπημένη τους ταινία για δεύτερη φορά χωρίς να πρέπει να συνδέσουν το φορτιστή. Επιπλέον και τα δύο μοντέλα έρχονται με πάνω από 40 προεγκατεστημένα προγράμματα για πολλαπλούς gaming χρήστες αλλά και εκπαιδευτικές εφαρμογές.


Ultrabooks, Νέα


Check Our Feed