Οι λεπτομέρειες του Lumia Denim update

Η αναβάθμιση Lumia Denim συνδυάζει το τελευταίο update του λειτουργικού Windows Phone 8.1 με αποκλειστικές εμπειρίες για τις συσκευές Lumia.

Το Lumia Denim επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Microsoft στον τομέα της τεχνολογίας απεικόνισης εισάγοντας μοναδικές καινοτομίες στην Lumia Camera οι οποίες κάνουν την κάμερα ακόμα πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η Lumia Camera, η οποία έρχεται σαν μέρος της αναβάθμισης Lumia Denim για τα Lumia 930, Lumia Icon και Lumia 1520 προσφέρει:

Ταχύτητα: Mε τη Lumia Camera και τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες εκκίνησης και λήψης οι χρήστες δε χάνουν ούτε μια στιγμή, αιχμαλωτίζοντας πλήθος λήψεων με διαφορά milliseconds ανάμεσά τους.
Υψηλή Ευκρίνεια: Χρησιμοποιώντας το Moment Capture, με ένα παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού της κάμερας κατά τη διάρκεια χρήσης της εφαρμογής ενεργοποιείται η διαδικασία εγγραφής βίντεο ποιότητας 4Κ με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Τα καρέ είναι υψηλής ποιότητας στα 8,3 megapixel, επιτρέποντας σε κάθε ένα να μπορεί να επιλεχθεί και να αποθηκευθεί σαν εικόνα.
Διαίσθηση: Αιχμαλωτίστε την καλύτερη λήψη με το Rich Capture, το οποίο απλοποιεί τη διαδικασία λήψης φωτογραφιών με το αυτόματο HDR και το Dynamic Flash. Με το Rich Capture, οι χρήστες αποφεύγουν τις δυσκολίες της προσαρμογής των ρυθμίσεων της κάμερας αφού μπορούν να τραβήξουν πρώτα τη φωτογραφία και να επεξεργαστούν την τέλεια λήψη αργότερα.
Ποιότητα: Με τη νέα γενιά αλγόριθμων απεικόνισης οι χρήστες τραβούν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού

Η Lumia Camera θα κυκλοφορήσει σαν update μαζί με την αναβάθμιση Lumia Denim για τα Lumia 930, Lumia Icon και Lumia 1520 και σαν over the air update για το Lumia 830 κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2014. Η αναβάθμιση Lumia Denim θα κυκλοφορήσει σαν over the air update για όλες τις υπόλοιπες συσκευές Lumia που λειτουργούν με Windows Phone 8 κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2014 αφού πρώτα περάσει από ελέγχους και λάβει τις απαραίτητες εγκρίσεις των υπόλοιπων εταίρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed