All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΚινητάΝέα

Επίσημα το Lumia 830

Το Lumia 830 είναι μια προσιτή οικονομικά ναυαρχίδα που προσφέρει high-end καινοτομίες όπως αυτές της οπτικής σταθεροποίησης εικόνας αλλά και της PureView απεικόνισης σε μεγαλύτερο κοινό.

Ο Chris Weber, corporate vice president του τμήματος Mobile Devices Sales στη Microsoft, ανέφερε σχετικά: «Σκοπός της στρατηγικής μας είναι να βοηθήσουμε τους χρήστες να κάνουν περισσότερα προσφέροντας προϊόντα εκπληκτικής ποιότητας που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και τη συνδυάζουν με τα καλύτερα ψηφιακά προϊόντα της Microsoft. Τα Lumia 830, Lumia 735 και Lumia 730 προσφέρουν δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft όπως το Skype, το Microsoft Office και το OneDrive και εκπληκτικές καινοτομίες Lumia στους τομείς της σχεδίασης και της απεικόνισης φωτογραφιών φέρνοντας στους ανθρώπους εμπειρίες που εκτιμούν σε προσιτές τιμές».

Το Lumia 830 με το μέγεθος τσέπης και τη φιλική τιμή ενσωματώνει τα καλύτερα στοιχεία της σειράς Lumia και της Microsoft:
Το Lumia 830 αιχμαλωτίζει φωτογραφίες και video υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας μια PureView κάμερα 10 megapixel με οπτικά ZEISS, τεχνολογία Rich Recording και το πιο λεπτό σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας που υπάρχει σε συσκευές Lumia.

Προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες της Microsoft αφού παρουσιάζεται με το Microsoft Office προεγκατεστημένο, την τελευταία version του Windows Phone 8.1 με την αναβάθμιση Lumia Denim αλλά και το OneDrive με 15GB ελεύθερου χώρου, επιτρέποντας στους χρήστες να συγχρονίσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο εύκολα και με ασφαλή τρόπο.
Διαθέτει καινοτομίες Lumia που βρίσκονται στις ναυαρχίδες της σειράς, όπως η ενσωματωμένη ασύρματη φόρτιση, σε ένα λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό από αλουμίνιο και polycarbonate.

To Lumia 830 θα ξεκινήσει να διατίθεται παγκόσμια από αυτό το μήνα με τιμή που θα αγγίζει περίπου τα 330€ προ φόρων και επιδοτήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed