Logitech G402 Hyperion Fury

H Logitech παρουσίασε το ταχύτερο gaming ποντίκι που έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής, το Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS.

Το Hyperion Fury διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία αισθητήρα της εταιρίας, τη Fusion Engine™, με την οποία μπορεί να ανιχνεύσει αξιόπιστα κίνηση με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 12 μέτρα το δευτερόλεπτο. Το ποντίκι διαθέτει ακόμη την αποκλειστική τεχνολογία της Logitech Delta Zero™, για απαράμιλλη ακρίβεια.

«Ανταποκριθήκαμε στην πρόκληση να δημιουργήσουμε το ταχύτερο ποντίκι στον κόσμο, ώστε να ικανοποιήσουμε τους gamers των First Person Shooters (FPS). Σήμερα, μετά από τρία χρόνια εξαντλητικής έρευνας και σχεδίασης, είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάζουμε ένα ποντίκι που μόνο η Logitech θα μπορούσε να αναπτύξει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ehtisham Rabbani, γενικός διευθυντής του τομέα gaming της εταιρίας. «Το Logitech G402 Hyperion Fury είναι σίγουρα το ταχύτερο gaming ποντίκι αλλά και το καλύτερο ποντίκι για υψηλής ταχύτητας παιχνίδι σε FPS. Το χαμηλό του βάρος σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την απόδοση της Fusion Engine, επιτρέπει στον παίχτη να κάνει ταχύτατες, σαρωτικές κινήσεις και να κυριαρχεί στο αγαπημένο του βιντεοπαιχνίδι, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πως ο τελικός νικητής είναι η επιστήμη που κρύβεται πίσω από τα εξελιγμένα περιφερειακά μας!»

Η τεχνολογία Fusion Engine στο Hyperion Fury, δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς της Logitech ώστε να επιλύσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί παίχτες FPS: το γεγονός ότι το ποντίκι τους δεν μπορεί να ανιχνεύσει τις ιδιαίτερα γρήγορες κινήσεις τους. Η απάντηση ήταν ο συνδυασμός μιας κορυφαίας τεχνολογίας οπτικού αισθητήρα, με ένα επιταχυνσιόμετρο και ένα γυροσκόπιο, ώστε τελικά η Fusion Engine να προσφέρει απαράμιλλη ταχύτητα ανίχνευσης.

Όπως δήλωσε ο Braxton «Swag» Pierce, πρωταθλητής του Counter Strike: Global Offensive για την εταιρία iBUYPOWER, «το Hyperion Fury είναι αυτή τη στιγμή το βασικό κομμάτι στο οπλοστάσιό μου από περιφερειακά. Είναι το ποντίκι που περίμενα».

Κορυφαίες ταχύτητες ανίχνευσης
Ο ενσωματωμένος 32αμπιτος επεξεργαστής ARM προσφέρει την ισχύ στην τεχνολογία Fusion Engine του Hyperion Fury, ώστε η ανίχνευση να παραμένει αξιόπιστη και ακριβής ακόμα και σε ταχύτητα πάνω από 12 μέτρα το δευτερόλεπτο. Ακόμη, ελαφριά υλικά και ποδαράκια χαμηλής τριβής επιτρέπουν στο ποντίκι γρήγορη μετακίνηση παράλληλα με την πιο άνετη αίσθηση.

Ασυναγώνιστη ακρίβεια
Η αποκλειστική τεχνολογία Delta Zero της Logitech προσφέρει απόλυτη ακρίβεια στο Hyperion Fury. Τέσσερις ρυθμίσεις DPI είναι διαθέσιμες άμεσα, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε την χαμηλότερη για ακρίβεια ενός pixel, π.χ. σε ένα παιχνίδι όπου έχουμε το ρόλο ενός ελεύθερου σκοπευτή, ή μια υψηλότερη ρύθμιση για ελιγμούς υψηλής ταχύτητας, όλα με την υψηλότερη ακρίβεια. Με το gaming λογισμικό της εταιρίας, μπορούμε να προσθέσουμε μια πέμπτη επιλογή DPI και να ρυθμίσουμε το ποντίκι όπως ακριβώς επιθυμούμε. Το αποτέλεσμα; Με την αλλαγή DPI το Hyperion Fury μπορεί να μεταπηδήσει άμεσα από τα 4.000 DPI στα 240 προσφέροντας μας μια εκπληκτική ευελιξία και στην πιο χαοτική μάχη στην οθόνη μας.

Παραμετροποιήσιμες ρυθμίσεις
Το Hyperion Fury διαθέτει οκτώ προγραμματιζόμενα πλήκτρα στα οποία μπορούμε να αντιστοιχήσουμε οτιδήποτε, από μια περίπλοκη μακρο-εντολή μέχρι ένα τυπικό πάτημα πλήκτρου, μέσω του gaming λογισμικού της Logitech. Το προσωπικό μας σετ ρυθμίσεων μπορεί να αποθηκευθεί στην ενσωματωμένη μνήμη για άμεση πρόσβαση. Τέλος, έχοντας ένα σταθερό ρυθμό απόκρισης του ενός millisecond, το Hyperion Fury διασφαλίζει ότι όλες οι εντολές μας ενεργοποιούνται το ταχύτερο δυνατόν.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Το gaming ποντίκι Logitech G402 Hyperion Fury FPS αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Αύγουστο. Η προτεινόμενη τιμή λιανική είναι τα €59,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.gaming.logitech.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed