Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Xbox One

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Xbox One στην Ελλάδα, με τιμές από €399,99 στην οποία περιλαμβάνονται κορυφαίοι τίτλοι όπως το πολυαναμενόμενο EA SPORTS™ FIFA 15.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση στην Ε3 για την άφιξη του Xbox One στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου, οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προ-παραγγείλουν όποιο από τα δύο επίσημα Xbox One bundles επιθυμούν, προσφέροντας φανταστική αξία σε ένα προϊόν που περιλαμβάνει δύο εκπληκτικούς τίτλους χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Οι καταναλωτές μπορούν να προ-παραγγείλουν δύο διαφορετικά προϊόντα:

Θα είναι σε θέση να επιλέξουν να προ-παραγγείλουν ένα πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο Xbox One – με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο 500GB, Blu-Ray player και ενσωματωμένο Wi-Fi-ένα ασύρματο χειριστήριο Xbox One, ένα καλώδιο HDMI , ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, καθώς και τα Forza Motorsport 5 και EA SPORTS ™ FIFA 15 σε ψηφιακή μορφή. Όλα αυτά, μόνο €399,99 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Υπάρχει ένα δεύτερο Limited Edition bundle διαθέσιμο για προ-παραγγελία το οποία θα περιλαμβάνει την κονσόλα Xbox One με το νέο Kinect, ένα Xbox One Day One Limited Edition ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο HDMI, ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για τα νέα μέλη, το EASPORTS ™ FIFA 15 και το Dance Central Spotlight σε ψηφιακή μορφή, μόνο €499,99 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αυτό το Σεπτέμβριο, το Xbox One θα προσφέρει τη μεγαλύτερη και πιο πολυαναμενόμενη σειρά παιχνιδιών, με εννέα νέους τίτλους αποκλειστικά στο Xbox One μέχρι την εορταστική περίοδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Xbox One στην Ελλάδα στις 5 Σεπτεμβρίου. Έρχονται περισσότερες ενημερώσεις σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed