All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Επικεφαλής του Δημοσίου στον τομέα Εκπαίδευσης για τη Microsoft

Η Microsoft ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Χριστόδουλου Παπαφώτη στον ρόλο του διευθυντή Δημοσίου Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στον τομέα της Εκπαίδευσης από την 1η Ιουνίου.

Στα νέα του καθήκοντα, ο κ. Χριστόδουλος Παπαφώτης αποκτά ενισχυμένο ρόλο όσον αφορά στην ανάπτυξη σημαντικών συνεργειών για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων στις αγορές της ευθύνης του.

Με 7 χρόνια εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας στη Microsoft, ο κ. Παπαφώτης κατά την τελευταία τριετία ήταν υπεύθυνος για τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πωλήσεων των τοπικών κατασκευαστών υπολογιστών Original Equipment Manufacturers(ΟΕΜ) για 27 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ενώ πρωτύτερα διετέλεσε για 4 χρόνια Διευθυντής Πωλήσεων ΟΕΜ για την Ελλάδα. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Microsoft, είχε εργαστεί στην εταιρία SAP, κατέχοντας σημαντικές θέσεις υψηλής ευθύνης στην Ελλάδα, ενώ αργότερα ανέλαβε αρμοδιότητες Γενικού Διευθυντή της SAP Κύπρου. Ο κ. Παπαφώτης είναι κάτοχος πτυχίου Electrical & Computer Engineering, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου Μ.Β.Α. από το Old Dominion University, Virginia των ΗΠΑ.

Ο κ. Παπαφώτης δήλωσε σχετικά: «H παιδεία έχει την δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο. Στην Microsoft πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον κάθε ανθρώπου, κοινότητας και έθνους. Με αίσθηση τιμής και μεγάλης ευθύνης αναλαμβάνω τον συντονισμό της συνεργασίας της Microsoft σε κρατικό επίπεδο με 33 χώρες, 14 εκ των οποίων στην Ευρωπαϊκή ένωση, στο χώρο της Παιδείας για την ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων για τον 21ο αιώνα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed