All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

TabletsΝέα

Intel Education 2 σε 1

Η πρώτη συσκευή Intel® Education 2 σε 1 που δημιουργήθηκε ποτέ παρέχει αμέτρητους τρόπους μάθησης

Η Intel Corporation παρουσίασε το Intel® Education 2 σε 1, την πρώτη σχεδίαση αναφοράς 2 σε 1 που δημιουργήθηκε ποτέ για τον κλάδο της εκπαίδευσης. Το Intel® Education 2 σε 1 έχει την ευελιξία και τη φορητότητα ενός tablet, παράλληλα με την απόδοση και την παραγωγικότητα ενός laptop, παρέχοντας στους μαθητές τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο αυτών κόσμων, σε μια συσκευή. Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, το Intel® Education 2 σε 1 μετατρέπεται από ένα laptop που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαθητές για τη δημιουργία εργασιών και παρουσιάσεων, σε ένα tablet που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους μαθητές κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής ή για τη συγκέντρωση δεδομένων για ένα επιστημονικό project.

Ένα μαθησιακό εργαλείο σχεδιασμένο για τους μαθητές, το Intel Education 2 σε 1 έχει κάμερα τόσο στο μπροστινό μέρος, όσο και προς τα πίσω, για να προωθείται η δημιουργία περιεχομένου και η επιστημονική εξερεύνηση. Το dual-docking mode δίνει στους μαθητές τη δυνατότητα είτε να έχουν την οθόνη του tablet τους αντικριστά κατά τη χρήση του πληκτρολογίου, είτε να είναι στραμμένη προς τους συμμαθητές τους για να διευκολύνεται η συνεργασία.

«Ως αποτέλεσμα της εργασίας μας με εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο, η Intel κατανοεί την ανάγκη για συμμετοχική, μαθητοκεντρική προσέγγιση στη μάθηση, ώστε να καθοδηγεί τους μαθητές προς την επιτυχία τόσο στο σχολείο όσο και πέρα από αυτό», δήλωσε ο John Galvin, Aντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing του Ομίλου της Intel και Γενικός Διευθυντής του Intel Education. «Με το νέο Intel Education 2 σε 1, οι μαθητές έχουν ένα tablet όταν το θέλουν και ένα laptop όταν το χρειάζονται. Αυτό δίνει στους εκπαιδευτικούς την ευελιξία να δημιουργήσουν μια πιο διαδραστική, συνεργατική εμπειρία μάθησης για τους μαθητές.»

Το Intel Education 2 σε 1 αντλεί ισχύ από έναν επεξεργαστή quad-core Intel® Atom™ Z3740D, τρέχει Windows* 8.1 και χαρακτηρίζεται από αυτονομία έως και 7,8 ώρες ως tablet, διαθέτοντας προαιρετικά 3 επιπλέον ώρες αυτονομίας, όταν είναι συνδεδεμένο(docked) ώστε να συμβαδίζει με τη διαδικασία μάθησης των μαθητών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τον ενισχυμένο, ανθεκτικό σχεδιασμό του, το Intel Education 2 σε 1 μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψος έως και 70 εκ. και είναι ανθεκτικό απέναντι στο νερό και τη σκόνη, διασφαλίζοντας ότι η συσκευή μπορεί να ανταποκριθεί σε εκπαιδευτικές διαδικασίες εντός και εκτός της τάξης. Η συσκευή περιλαμβάνει, ακόμη, McAfee Antivirus Plus, το οποίο κρατά τους μαθητές και τις συσκευές τους ασφαλείς, ενώ βρίσκονται σε σύνδεση, ώστε οι μαθητές και οι καθηγητές να μη χάνουν χρόνο από την εκμάθηση και τη διδασκαλία λόγω ζητημάτων με κακόβουλο λογισμικό.

Το Intel Education 2 σε 1 παρέχει snap-on φακό μεγέθυνσης που λειτουργεί με τις εφαρμογές του λογισμικού Intel® Education, όπως την κάμερα Intel Education Lab, που παρέχει ένα προσιτό εργαλείο για την προβολή και τη μέτρηση μικροσκοπικών και μακροσκοπικών αντικειμένων. Περιλαμβάνει, ακόμη, αισθητήρα θερμοκρασίας, που λειτουργεί με το λογισμικό SPARKvue, ώστε να επιτρέπει τα πειράματα που εμπνέουν τη μαθητική περιέργεια. Το λογισμικό περιλαμβάνει, ακόμη, εφαρμογές για την εμπλοκή των μαθητών με τα εργαλεία που ενθαρρύνουν την έρευνα μέσω του προγράμματος σπουδών και προωθούν τη βαθύτερη εμπλοκή με περιεχόμενο, όπως την εφαρμογή Kno™, η οποία προσφέρει στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς πρόσβαση σε μια παγκόσμια ψηφιακή βιβλιοθήκη περιεχομένου, με περισσότερους από 225.000 εκπαιδευτικούς τίτλους.

Το Intel Education 2 σε 1 είναι μέρος των λύσεων Intel® Education, οι οποίες περιλαμβάνουν συσκευές, λογισμικό, περιεχόμενο, υπηρεσίες και επαγγελματική ανάπτυξη για τους δασκάλους που συνεργάζονται για να μετατρέψουν τη διδασκαλία και την εκμάθηση για την επιτυχία των μαθητών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed