All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Προγραμματιστική πλατφόρμα Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε βελτιώσεις στον τρόπο που οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές που στοχεύουν το σύνολο των συσκευών Windows που χρησιμοποιούν το Visual Studio 2013 Update 2 Release Candidate.

Ανάμεσα στις άλλες νέες δυνατότητες, με την εισαγωγή των universal projects, οι προγραμματιστές έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν εφαρμογές που μπορούν εύκολα να βελτιστοποιηθούν ώστε να επωφεληθούν πλήρως από συσκευές με Windows. Οι προγραμματιστές όλων των τύπων μπορούν να εμπνευστούν από τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν κοινές εμπειρίες για τα Windows Phone 8.1 και Windows 8.1 Update. Τα universal projects τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούν περίπου το 90 τοις εκατό του ίδιου κώδικα, ένα ενιαίο σύστημα packaging, καθώς και μια κοινή διεπαφή χρήστη με στόχο εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, tablet και PC.

Για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν καινοτόμες εφαρμογές για Windows χρησιμοποιώντας φυσική διεπαφή χρήστη, η Microsoft ανακοίνωσε λεπτομερώς σχέδια για το Kinect για Windows v2, το οποίο έρχεται αυτό το καλοκαίρι, με νέο αισθητήρα και SDK το οποίο θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές για το Windows Store για πρώτη φορά.

Το Kinect για τον αισθητήρα των Windows v2 προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια, ανταπόκριση, και διαισθητικές ικανότητες. Οι προγραμματιστές και οι συνεργαζόμενες εταιρίες, όπως η Reflexion Health και η Freak’n Genius, κάνουν ήδη καταπληκτικά πράγματα μέσω του προγράμματος developer preview του Kinect για Windows v2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed