Χbox 360 Gold Unlocked Weekend

21/03/2014

Από την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 14.00, έως την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 02.00, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Multiplayer gaming.

Είναι η τέλεια στιγμή να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια online, και να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας. Έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε την κορυφαία σας ομάδα στο EA SPORTS FIFA 14, να περιηγηθείτε στο Los Santos και το Blaine Country με το Grand Theft Auto Online ή να δημιουργήσετε κόσμους μαζί με άλλους στο Minecraft για Xbox 360. Και θυμηθείτε, με το Gold μπορείτε επίσης να μιλήσετε με τους φίλους σας, μέσω του ενσωματωμένου chat!

Επιπλέον, το δωρεάν Free Xbox Live Gold Weekend γίνεται ακόμα καλύτερο με αποκλειστική πρόσβαση σε μια ποικιλία ψυχαγωγικών εφαρμογών. Έχετε την ευκαιρία να καθίσετε, να χαλαρώσετε, και να απολαύσετε το περιεχόμενο των Machinima, NBA, Crunchyroll, Dailymotion, WSJI Live.

Είτε προτιμάτε τα παιχνίδια είτε την ψυχαγωγία, είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάτι που αγαπάτε στο Xbox Live αυτό το Σαββατοκύριακο, στο Xbox360. Βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώσετε τους φίλους σας, ώστε να μην το χάσουν! Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.xbox.com/live/free-live-weekend


Νέα, Παιχνίδια


Check Our Feed