Η SAP Hellas διοργανώνει το SAP Forum

H SAP Hellas συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας και καινοτομίας και με κύριο θέμα “Εxperience the Future of your Business”, διοργανώνει το ετήσιο συνέδριο SAP Forum.

To SAP Forum λαμβάνει χώρα στις 15 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton με σκοπό να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που η εταιρεία προσφέρει, να ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο και να γιορτάσει με τους πελάτες της.

Κύριος ομιλητής του συνεδρίου θα είναι ο Αρίστος Δοξιάδης, καταξιωμένος οικονομολόγος και συγγραφέας του «Αόρατος Ρήγματος» ο οποίος θα καταθέσει την δική του οπτική σχετικά με το πώς προδιαγράφεται το μέλλον και θα μιλήσει για κρίσιμα θέματα που απασχολούν: την κατάσταση στην ελληνική οικονομία, τις προοπτικές ανάπτυξης, τον κρίσιμο ρόλο της επιχειρηματικότητας.

Επιπλέον, ο Marcus Starke, Sr Vice President, Marketing & Communications, SAP θα μιλήσει για τον αναδυόμενο ρόλο της τεχνολογίας στο σύνολο των τμημάτων μιας εταιρείας, το μεταβαλλόμενο ρόλο των επικεφαλής των τμημάτων Πληροφορικής και για όλες εκείνες τις παραμέτρους που θέτουν τους πελάτες στο επίκεντρο της εκάστοτε επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Κατά τη διάρκεια της 20ετούς παρουσίας της στην Ελλάδα, η SAP ενισχύει την άρτια και αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρήσεων όλων των μεγεθών. Το SAP Forum αποτελεί ετήσιο σημείο συνάντησης για τα στελέχη των επιχειρήσεων όπου οι παρευρισκόμενοι έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα πάντα σχετικά με τις εξελίξεις της τεχνολογίας αλλά και να εμπνευστούν μέσα από την παρουσίαση λύσεων που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες ενισχύοντας την αναπτυξιακή πορεία του οργανισμού που εκπροσωπούν.

Τo πρόγραμμα για την εκδήλωση θα ανακοινωθεί σύντομα. Εξασφαλίστε τη θέση σας, κάνοντας εγγραφή εδώ. Το hashtag του συνεδρίου είναι #SAPForum.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed