Έκδοση RTM του SQL Server 2014

20/03/2014

H Microsoft ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της έκδοσης RTM (Release to manufacturing) του SQL Server 2014, η οποία θα είναι διαθέσιμη από την 1η Απριλίου.

Ο SQL Server 2014 παραδίδει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για τις κρίσιμες επιχειρηματικές εφαρμογές, το business intelligence και το υβριδικό cloud. Ταυτόχρονα, η Microsoft ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα του Windows Azure HDInsight με υποστήριξη για το Hadoop 2.2 και του “SQL Server Backup to Windows Azure Tool”.

Η αναλυτική παρουσίαση του SQL Server 2014 και της στρατηγική για την πλατφόρμας δεδομένων της Microsoft θα γίνει στην επερχόμενη εκδήλωση “Accelerate your Insights” στις 15 Απριλίου, που θα συμπεριλαμβάνει ομιλίες από υψηλόβαθμα στελέχη και από σημαντικούς πελάτες της Microsoft που αποκομίζουν ήδη τα οφέλη της πλατφόρμα δεδομένων.

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση, η οποία θα γίνει στο San Francisco και θα αναμεταδοθεί ζωντανά μέσω web, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις επισκεφτείτε το post του Quentin Clark στο Επίσημο Microsoft Blog και διαβάστε το post στο Cloud and Enterprise News Bytes blog.


Νέα


Check Our Feed