All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

TabletsΝέα

ThinkPad 8 για Επιχειρήσεις με Τρία Mode

Το ΤhinkPad 8 είναι ένα premium tablet 8 ιντσών σχεδιασμένο από αλουμίνιο και με όλη την τεχνολογία που χρειάζεται ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν μία πιο φορητή συσκευή αλλά θέλουν να έχουν και τη δυνατότητα σύνδεσης σε πληκτρολόγιο και οθόνη και μία ολοκληρωμένη εμπειρία PC.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να παίρνουν φωτογραφίες και video εύκολα με το Quickshot κάλυμα. Με το Quick Shot Cover, μπορείτε απλά να τραβήξετε πίσω το κάλυμμα του tablet για να αποκαλυφθεί η υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης κάμερα των 8 MP, δίνοντας παράλληλα και το έναυσμα στην εφαρμογή της κάμερας να ανοίξει. Μόλις πάρουν τη φωτογραφία οι χρήστες μπορούν να δουν ή να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες και τα video τους στην φωτεινή οθόνη 8,3 ιντσών 1920×1200 και να τις μεταφέρουν χωρίς καλώδιο με την τεχνολογία Miracast ή χρησιμοποιώντας καλώδιο με τη θύρα microHDMI.

Το TinkPad 8 έχει τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Bay Trail Quad Core με έως 128GB αποθηκευτικό χώρο μία θύρα micro USB 3.0, τεχνολογία LTE2 για μία πλήρη επαγγελματική εμπειρία Windows 8 Pro.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed