Ξεκίνησε η διάθεση του Nokia Lumia Black update

10/01/2014

H έναρξη της διάθεσης του Black Update έγινε με τα Nokia Lumia 1020 και Lumia 925, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλες συσκευές της εταιρείας.

Τα νέα στοιχεία που φέρνει το update είναι τα ακόλουθα:

App Folder: Η νέα λειτουργία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε φακέλους στην αρχική οθόνη των Live Tiles

Nokia Glance Screen 2.0: Ουσιαστικά πρόκειται για αναβαθμισμένο σύστημα ειδοποιήσεων που σας επιτρέπει να ελέγχετε τις ενημερώσεις από όλες τις εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο και κάθε στιγμή, χωρίς να επιβαρύνεται ιδιαίτερα η μπαταρία.

Bluetooth LE: Ενεργοποίηση του πρωτοκόλλου για όλη τη σειρά Lumia με Windows Phone 8 και για συμβατά περιφερειακά gadgets όπως το Adidas MiCoach.

Nokia Refocus: Η εκπληκτική εφαρμογή που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να τραβά μια φωτογραφία και στη συνέχεια να εστιάζει σε οποιοδήποτε σημείο της επιθυμεί. Η λήψη πρέπει να γίνεται με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα, έτσι ώστε η κάμερα PureView να συλλάβει σε βάθος την εικόνα (2-8 εικόνες για αλλαγή εστιακού βάθους). Συμβατή με συσκευές Lumia (Windows Phone 8) που διαθέτουν 1GB RAM.

Nokia Beamer: Η εφαρμογή Nokia Beamer σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την οθόνη με την οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους σας, απλώς στρέφοντας το κινητό σας Nokia Lumia σε οποιαδήποτε οθόνη εμφανίζει τη διεύθυνση web http://beam.nokia.com. Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιραστείτε τη ζωντανή οθόνη του Lumia σας αποστέλλοντας ένα σύνδεσμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, sms ή τοποθεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Απαιτείται 1GB RAM.

Nokia Storyteller: Η εφαρμογή Nokia Storyteller οργανώνει τις φωτογραφίες σας ανά θέμα σε έναν διαδραστικό χάρτη HERE βάσει χρόνου και τόπου. Οι εικόνες των εφαρμογών Cinemagraph και Smart Photo αναπαράγονται αυτόματα. Δείτε σημεία ενδιαφέροντος σχετικά με τις φωτογραφίες που τραβήξατε και ανακτήστε επαφές, καλέστε ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας από το Storyteller. Μια εφαρμογή που σας βοηθά να αναβιώσετε ολόκληρο το ταξίδι σας, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα.

Nokia Camera: Το Nokia Camera συνενώνει τις λειτουργίες του Nokia Pro Cam και του Nokia Smart Cam σε μία εφαρμογή. Σας προσφέρει την αποκλειστική και πλούσια εμπειρία της Nokia μαζί με γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες επεξεργασίας και κοινής χρήσης.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα τις νέες λειτουργίες αυτές.


Κινητά, Νέα


Check Our Feed