All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Νέα έκδοση των εφαρμογών MyMANAGER V2.9

Η έκδοση 2.9 συμπεριλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που επιτρέπουν την ευκολότερη μετάβαση σε περιβάλλον Windows 8 & Windows Tablets, CLOUD και Offline χρήση.

Η QUALISYS SOFTWARE ανακοινώνει τη νέα έκδοση των εφαρμογών MyMANAGER V2.9. Με την έναρξη του νέου έτους, οι συνεργάτες και οι πελάτες της QUALISYS SOFTWARE θα έχουν την δυνατότητα να αναβαθμίσουν την εφαρμογή τους και να πλοηγηθούν σε ένα περιβάλλον με νέο User Interface, πιο μεγάλα fonts και πιο ζωηρά χρώματα.

Η έκδοση 2.9 συμπεριλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες που επιτρέπουν την ευκολότερη μετάβαση σε περιβάλλον Windows 8 & Windows Tablets, CLOUD και Offline χρήση. Ενσωματώνει τις αλλαγές του νέου ΚΦΑΣ σε σχέση με την λειτουργία των νέων φορολογικών μηχανισμών και ταμειακών μηχανών με ταυτόχρονη αποστολή των e.txt και s.txt στην ΓΓΠΣ όπου είναι απαραίτητο.

Πρόσθετες πληροφορίες για τη νέα έκδοση μπορείτε να αναζητήσετε στο Forum της QUALISYS SOFTWARE http://www.mymanager.gr/forum ή καλώντας στο τηλέφωνο 210 7647305.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed