All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Tο ελληνικό «Pinball League»

Tο ελληνικό «Pinball League» που αγαπήθηκε από 100.000 χρήστες, επιστρέφει με το «The World of Dr. Pickaxe»

Ο Δρ. Pickaxe συνεχίζει τις αναζητήσεις του στο Windows Store, σε PCs και tablets! Ο καθηγητής Δρ. Pickaxe είναι ένας αρχαιολόγος που ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο, αναζητώντας σε αρχαία μνημεία και μυστηριακούς ναούς τα θρυλικά αντικείμενα που θα αποδείξουν τις αμφιλεγόμενες θεωρίες του! Τώρα μπορείτε να ζήσετε και εσείς τις περιπέτειες του Δρ. Pickaxe, να ξεκλειδώσετε το “Expedition portal”, να σκοτώσετε τέρατα και λύσετε γρίφους στις 4 bonus πίστες. Περισσότεροι από 100.000 χρήστες ζούνε την εμπειρία των Pinball League σε Windows Phones ενώ ταυτόχρονα δείχνουν τον ενθουσιασμό τους με πολύ υψηλές βαθμολογίες!

Συγκεκριμένα το Dr Pickaxe, με μέσο όρο 4,2 στα 5 από τους χρήστες , έχει ήδη χαρακτηριστεί ως «editor’s choice» από τον Daniel Rubino του Windows Phone Central (wpcentral.com) και βαθμολογήθηκε με 91% από τον Steven Litchfield του All About Windows Phone (allaboutwindowsphone.com). Το “The World of Dr. Pickaxe ”(έκδοση 2.00) είναι το δεύτερο Pinball της ελληνικής tainicom και κυκλοφορεί για laptops, tablets και desktop PCs με Windows 8 και Windows RT.

Η tainicom είναι ένα ανεξάρτητο στούντιο που εστιάζει σε mobile εφαρμογές και παιχνίδια, η οποία δημιουργήθηκε το 2010 από δύο Έλληνες developers με πολύχρονη εμπειρία και πάθος για τις αξίες του κλασσικού gaming. Η έκδοση 2.0 που μόλις βγήκε, περιλαμβάνει βελτιώσεις στην διεπαφή χρήστη (UI), προσθήκη οδηγιών χειρισμού, antialiasing (FXAA) για βέλτιστη ποιότητα 3D γραφικών, υποστήριξη για χειριστήρια XBOX, βελτιωμένο χειρισμό με πληκτρολόγιο, mouse ή οθόνη αφής. Eίναι διαθέσιμο στο Windows Store στην τιμή των €1.99!

Περισσότερα: http://tainicom.net/games/pinball-league-the-world-of-dr-pickaxe-hd.aspx

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed