Toshiba Z Series

16/10/2013

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τη νέα σειρά Z- την πιο εξελιγμένη γενιά φορητών υπολογιστών για επαγγελματική χρήση. Η σειρά αποτελείται από τους Portégé Z30, Tecra Z40 και Tecra Z50

“Η Toshiba είναι πρωτοπόρος στην τάση για αποκλειστικά επαγγελματικούς φορητούς χωρίς συμβιβασμούς,” τονίζει ο κ. Matt McDowell, Marketing Director στην Toshiba Europe GmbH. “Με τη νέα σειρά Z, είναι εφικτό να έχει κανείς φορητότητα, επιδόσεις και σταθερά χαρακτηριστικά σε όλη τη σειρά. Έτσι, αγοράζοντας κανείς ένα ή περισσότερα μοντέλα της σειράς Z-έχει μια πλήρη επαγγελματική λύση με μία αγορά.”

Οι τρεις φορητοί της σειράς Z είναι πλήρως εξοπλισμένοι με 4ης γενιάς Intel® CoreTM επεξεργαστές και προσφέρουν επιλογές σε κάθε επαγγελματία. Ο 33.8cm (13.3”) Portégé Z30, με προαιρετική οθόνη αφής, διαθέτει high speed SSD με χωρητικότητα 512GB σε μια συσκευή 17.9mm1 και ζυγίζει μόλις 1.2kg – που τον καθιστούν ιδανικό για senior executives οι οποίοι ψάχνουν για μια premium, high-powered και εξαιρετικά φορητή λύση που αποδίδει ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρίσκονται.

Για συμβούλους, υπεύθυνους πωλήσεων και business executives που ξοδεύουν αρκετό χρόνο εκτός γραφείου, ο 35.6cm (14.1″) Tecra Z40 παρέχει μεγαλύτερη οθόνη για να ενισχύσει την παραγωγικότητα χωρίς να θυσιάσει τη φορητότητα. Με βάρος μόλις 1.47kg και μέγεθος 21mm, είναι μια ιδανική business πλατφόρμα με επαρκές docking.

Ο 39.6cm (15.6”) Tecra Z50 είναι ένα από τα πιο ελαφριά μοντέλα της κατηγορίας του. Με βάρος μόλις 1.79kg, με numeric keybord και ευρύχωρη οθόνη, κατασκευάστηκε για εταιρίες design ή μικρές εταιρίες που εργάζονται σε spreadsheets ή layouts – δίνοντάς τους τις επιδόσεις που χρειάζονται όταν δουλεύουν στο γραφείο και την ευελιξία που χρειάζονται όταν μετακινούνται από το γραφείο τους. Αμφότεροι οι Tecra Z40 και Tecra Z50 προσφέρουν τη δυνατότητα high-speed SSDs, και ευρύχωρο HDD ή hybrid drive για περισσότερες δυνατότητες business – επιτρέποντας στους χρήστες να δουλεύουν γρηγορότερα και να είναι πιο παραγωγικοί.

Σχεδιασμένοι για να συνεργάζονται
Όλα τα μοντέλα της σειράς Z-μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε πίεση της επαγγελματικής ζωής χάρις το Toshiba’s EasyGuard. Το ελαφρύ περίβλημα από μαγνήσιο ενισχύει το σχεδιασμό τους και αυξάνει την ανθεκτικότητά τους. Επίσης κάθε μοντέλο έχει περάσει από αυστηρά τεστ που συνάδουν με τις προδιαγραφές ποιότητας της Toshiba – μεταξύ των οποίων η δοκιμασία HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test) του ανεξάρτητου Γερμανικού Ινστιτούτου TÜV Rheinland®. Κάθε φορητός έχει δοκιμαστεί για πτώση από ύψος έως 76cm ενώ το πληκτρολόγιο είναι ανθεκτικό σε ρίψεις υγρών έως 30 ml2 .

Όλα τα μοντέλα προσφέρουν έναν συνδυασμό δοκιμασμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας, για να προστατεύουν τους χρήστες από κλοπή δεδομένων ή εισβολή – μεταξύ των οποίων και το Trusted Platform Module (TPM), που διαφυλάσσει σημαντικά δεδομένα.

Η τεχνολογία Intel® Active Management Technology (AMT) επιτρέπει στο Τμήμα IT να παρακολουθεί, συντηρεί, επισκευάζει, κάνει update και αναβάθμιση στο φορητό υπολογιστή από απόσταση. Συγχρόνως, το fingerprint reader είναι επίσης στάνταρ σε πολλά μοντέλα για να κάνει το logging ασφαλές, ενώ περιλαμβάνει επίσης και προαιρετική smartcard interface.

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές της σειράς Z προσφέρουν μια ευρεία γκάμα θυρών, συνεπώς δεν χρειάζονται επιπλέον adapters ή καλώδια. Είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε και να διακινήσετε πληροφορίες, με θύρα HDMI®, τρεις θύρες USB 3.0, και SD card slot για να κάνετε download πληροφορίες και άλλα δεδομένα. Οι συσκευές μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μέσω Gigabit LAN, wireless LAN και Bluetooth™ 4.0. Η επιλογή mobile broadband3 είναι επίσης διαθέσιμη για χρήστες που θέλουν συνδεσιμότητα εν κινήσει. Με Intel® WiDi™, οι επαγγελματίες μπορούν να μοιραστούν περιεχόμενο κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων σε μεγαλύτερη οθόνη. Κάθε φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης κοινό docking, ώστε να συνδέονται οι χρήστες με περιφερειακές συσκευές, όπως εκτυπωτές, high-speed drives ή μεγάλες οθόνες, όπου κι αν χρειάζεται να πάνε.

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές της σειράς Ζ θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Toshiba σειρά Z:
4ης γενιάς Intel® Core™ επεξεργαστές έως i7
Windows 8.1 Pro ή Windows 7 Pro
Intel® HD 4400 γραφικά
Έως 2x 8GB DDR3L
Συνδεσιμότητα: 3 x USB 3.0 θύρες, 1 x HDMI®, 1x RGB, SD card slot, Gigabit LAN, Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n) wireless LAN, προαιρετικό mobile broadband3, Bluetooth™ 4.0, Intel® WiDi™
Ήχος: στερεοφωνικά ηχεία με ενίσχυση ήχου DTS® Studio Sound™
Full HD webcam με στεροφωνικό μικρόφωνο
Ασφάλεια: Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module, Intel® Active Management Technology, προαιρετική smartcard interface
Πληκτρολόγιο ανθεκτικό στις ρίψεις με accupoint

Portégé Z30
33.8cm (13.3”) HD μη ανακλαστική οθόνη με προαιρετική οθόνη αφής
Έως 512GB mSATA SSD
Διάρκεια ζωής: μέχρι 12 ώρες για τον Z30, έως 10 ώρες για τον Z30t4
Βάρος: από 1.2kg
Διαστάσεις: 316 (W) x 227 (D) x 17.91 (H) mm

Tecra Z40
35.6cm (14.1″) HD ή HD+ μη ανακλαστική οθόνη
Επιλογή έως 500GB HDD (7.200rpm), μέχρι 500GB hybrid drive, έως 512GB mSATA SSD
Διάρκεια ζωής: μέχρι 9 ώρες4
Βάρος: από 1.47kg
Διαστάσεις: 338 (W) x 236 (D) x 20.4 (H) mm

Tecra Z50
39.6cm (15.6″) Full HD ή HD μη ανακλαστική οθόνη
Επιλογή μέρχι 500GB HDD (7.200rpm), έως 500GB hybrid drive, έως 512GB mSATA SSD
Βάρος : από 1.79kg
Numeric keyboard
Διαστάσεις: 379 (W) x 252 (D) x 20.4 (H) mm


Ultrabooks, Νέα


Check Our Feed