All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

Οργανωτικές αλλαγές στη Microsoft Ελλάς

H Microsoft Ελλάς ανακοίνωσε αλλαγές και εσωτερικές μετακινήσεις στελεχών σε καίριες διοικητικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μόρφης αναλαμβάνει νέος Οικονομικός Διευθυντής, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τη Μαίρη Παντελοπούλου, η οποία θα αναλάβει νέα καθήκοντα στα κεντρικά της Microsoft στο Redmond.

Ο Κος Μόρφης, ως νέος Οικονομικός Διευθυντής, αναλαμβάνει την επόπτευση του συνόλου των οικονομικών δραστηριοτήτων της εταιρίας, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη καθοδήγηση σε επίπεδο επιχειρηματικών δράσεων της εταιρίας. Η πολύχρονη καριέρα του κου Μόρφη περιλαμβάνει σημαντικές θέσεις σε πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η Sara Lee και η Dell, όπου και κατείχε τη θέση του Regional Financial Controller τα τελευταία 6 χρόνια, προτού μετακινηθεί στη Microsoft. Ο Κος Μόρφης είναι απόφοιτος Οικονομικών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σε Λογιστική, καθώς και τίτλο 2ο βαθμού ορκωτού λογιστή από το Ελεγκτικό Σώμα.

O Νίκος Χατζηγεωργίου μετακινείται από τη θέση Enterprise Marketing Lead και αναλαμβάνει Business Group Lead για την οικογένεια προϊόντων παραγωγικότητας της Microsoft (Office, Sharepoint, Lync, Exchange, Project), υπεύθυνος των εμπορικών δράσεων των προϊόντων αυτών. Ο Νίκος Χατζηγεωργίου ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας τα τελευταία 9 χρόνια, έχοντας περάσει από τα τμήματα Marketing, Small & Midmarket Solutions and Partners (Μικρών και Μεσαίων Λύσεων και Συνεργατών) και OEM (Original Equipment Manufacturers). Eίναι κάτοχος διπλώματος Μηχανολόγου Μηχανικού από το ΕΜΠ καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου MBA από το Rotterdam School of Management της Ολλανδίας. Πριν τη Microsoft, ο Νίκος Χατζηγεωργίου είχε εργαστεί στο marketing της Unilever Hellas καθώς και σε εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων. Η Μαρία Τσιλίρα που ως σήμερα κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις σουίτες προϊόντων Office, αναλαμβάνει τη θέση Enterprise Marketing Lead, με ευθύνη την οργάνωση και υλοποίηση ενεργειών marketing για τους Enterprise πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας. Πριν από το ρόλο της ως Enterprise Marketing Lead, η κ. Τσιλίρα είχε τις θέσεις: Microsoft Office Division Business Group Lead, Premier Support Services Manager & Consulting Services Engagement Manager. H κα Τσιλίρα είναι απόφοιτος της σχολής Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master of Science in Computer Science από το Πανεπιστήμιο του Newscastle, στην Αγγλία.

Η Λία Κομνηνού αποκτά διευρυμένες αρμοδιότητες, παραμένοντας PR Director και αναλαμβάνοντας δύο επιπλέον ρόλους: Customer & Partner Experience Lead, με ευθύνη τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών του διευρυμένου δικτύου συνεργατών και πελατών της Microsoft Ελλάς, και CSR Lead, με αρμοδιότητα την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της εταιρίας. Η κα Κομνηνού έχει μια μακρά πορεία 20 ετών σε πολυεθνικές Διαφημιστικές Εταιρίες, όπως η McCann-Erickson, η Lintas, η ΓΝΩΜΗ FCB και άλλες, όπου ήταν υπεύθυνη για τον στρατηγικό σχεδιασμό της επικοινωνίας εγχώριων και πολυεθνικών πελατών. Έχει πτυχίο Ψυχολογίας από το Wellesley College στη Μασαχουσέτη, όπου και εργάστηκε για ενάμιση χρόνο, πάνω στο αντικείμενό της.

Η Τινίτα Γεωργαντζή, που ως σήμερα κατείχε τη Διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Εμπειρίας Πελατών αναλαμβάνει OEM Partner Channel Marketing Lead & Channel Executive, για την Κέντρο-ανατολική Ευρώπη, υπεύθυνη για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Microsoft που προωθούνται μέσα από το κανάλι των ΟΕΜ συνεργατών. Η κα Γεωργαντζή προέρχεται από το χώρο του Marketing με πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών σε πολυεθνικές όπως οι Wind Hellas, Vodafone Group και Orange-France Telecom. Είναι κάτοχος BSc Economics από το Πανεπιστήμιο του Birmingham και ΜΑ Corporate Strategy and Governance από το Πανεπιστήμιο του Nottingham.

Η Ειρήνη Σαράντη αναλαμβάνει Marketing Communications Manager, όπου θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της εμπορικής επικοινωνίας για όλες τις δράσεις και τα προϊόντα της εταιρίας. Πριν την ένταξη της στη Microsoft Ελλάς, η κα Σαράντη εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρίες στο εξωτερικό και την Ελλάδα, όπως η Neutrogena US και η Johnson & Johnson Ελλάς. Είναι κάτοχος BA in International Relations από το Brown University και MΑ in Business Administration από το Harvard Business School.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed