Οι προ-παραγγελίες ξεπουλάνε

10/10/2013

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή για τα προϊόντα Surface της Microsoft, Brian Hall, τα διαθέσιμα Surface 2 tablets για προ-παραγγελίες, όπως το 64GB μοντέλο του Surface 2 και τα μοντέλα 256GB και 512GB του Surface Pro 2 έχουν σχεδόν ξεπουληθεί, μόλις μία εβδομάδα μετά την διάθεση τους.

Αυτή την φορά, τόσο η Microsoft έκανε πιο προσεκτικές κινήσεις και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα τα Surface 2 και Surface Pro 2 tablets, που ήταν διαθέσιμα για προ-παραγγελία βρίσκονται κοντά στο… ξεπούλημα.

Ωστόσο, επειδή η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, η Microsoft συνιστά στους χρήστες να προ-παραγγέλνουν, και αυτός μάλλον ήταν ο σωστός τρόπος, για να μην ξεμείνουν πάλι συσκευές στις «αποθήκες» της εταιρείας. Το πιο πιθανό, είναι η Microsoft να κρατάει την παραγωγή σε χαμηλά επίπεδα για να μην βρεθεί με τεράστιο και αδιάθετο στοκ στις αποθήκες της, όπως με την πρώτη γενιά του Surface. Όπως και να έχει, τα Surface 2 και Surface Pro 2 tablets θα είναι διαθέσιμα από τις 22 Οκτωβρίου, οπότε και θα μάθουμε σχετικά με τους αριθμούς και τις πωλήσεις αργά ή γρήγορα.


Tablets, Νέα


Check Our Feed