All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΚινητάΝέα

Η Nokia ανακοινώνει event για τις 22 Οκτωβρίου (Lumia 1520;)

Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η Nokia ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα event για τις 22 Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις. Φήμες θέλουν τις ανακοινώσεις να αφορούν το επερχόμενο Lumia 1520.

Μιας και οι άνθρωποι της Nokia δεν ανακοίνωσαν ούτε το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το event, αλλά ούτε και το αντικείμενο της παρουσίασης, ήταν φυσικό επόμενο να ξεσπάσει ένα όργιο φημολογίας ότι πρόκειται για την εκδήλωση που θα ανακοινωθεί το Lumia 1520. Άλλωστε, μόλις δύο ημέρες πριν, είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο η φήμη ότι η παρουσίαση του Lumia 1520 μετατίθεται για τα τέλη Οκτωβρίου…

Το Lumia 1520, γνωστό και με την ονομασία Nokia Bandit θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών και ανάλυσης 1080p, Qualcomm Snapdragon 800 SoC, μνήμη RAM μεγέθους 2 GB, αποθηκευτικό χώρο 32 GB και με υποδοχή για τοποθέτηση κάρτας μνήμης microSD. Το Nokia Lumia 1520 θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 με την πολυαναμενόμενη αναβάθμιση GDR3. Τέλος, πρόσφατες φήμες στο διαδίκτυο θέλουν τη συσκευή να εξοπλίζεται με κάμερα 20 Megapixel PureView.

Στη φωτογραφία που διέρρευσε πριν από λίγες ημέρες, βλέπουμε το Lumia 1520 της Nokia συγκρινόμενο με το Z1 της Sony.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed