Νέοι φορητοί Toshiba Satellite και Satellite Pro NB10

Η Toshiba Europe παρουσίασε τους νέους φορητούς Satellite και Satellite Pro NB10 – πλούσιους σε χαρακτηριστικά χωρίς συμβιβασμούς στη φορητότητα.

Αυτοί οι ελαφριοί και συμπαγείς φορητοί είναι εύκολοι στη χρήση, διαχείριση και ασφάλεια. Με πλήρη λειτουργία Windows 8, που περιλαμβάνει και επιλογή touch, τα δύο πολυεπίπεδα laptop δίνουν προστιθέμενη αξία – είτε ως cost-effective φορητοί είτε ως οικονομική IT λύση για τα σχολεία.

Έξυπνος, cost-effective φορητός σύντροφος
Οι Satellite και Satellite Pro NB10, που διατίθενται σε οικονομική τιμή, διαθέτουν όμορφη εμφάνιση και κυκλοφορούν σε ασημένιο και μαύρο χρώμα αντίστοιχα, ενώ είναι ελαφριοί σε βάρος, άρα οι ιδανικές συσκευές για διασκέδαση εν κινήσει ή εργασία μέσα στην τάξη. Η 29.5cm (11.6”) οθόνη με HD ανάλυση σημαίνει ότι το περιεχόμενο της οθόνης είναι ξεκάθαρο μέχρι την τελική λεπτομέρεια – ενώ το πλήρους μεγέθους keyboard κάνει την πληκτρολόγηση εύκολη και αποτελεσματική, για άνεση στη δουλειά και την εισαγωγή δεδομένων. Ζυγίζοντας 1.3kg1 για πλήρη φορητότητα, και τα δύο μοντέλα είναι εύκολα στη μεταφορά και στη χρήση οπουδήποτε.

Πλούσιοι σε χαρακτηριστικά και ενισχυμένη αξία
Με Windows 8 και τη δυνατότητα touchscreen, οι χρήστες έχουν όσα χρειάζονται για γρήγορη και άνετη επαγγελματική χρήση ή ψυχαγωγία στο σπίτι, στην τάξη ή εν κινήσει. Οι Satellite και Satellite Pro NB10 είναι ιδανικοί για μικρότερα δάχτυλα, τα παιδιά μπορούν να κάνουν tap, να πληκτρολογήσουν και να περιηγηθούν στην οθόνη αφής με άνετο τρόπο. Διατίθενται με τους πιο εξελιγμένους Intel® Celeron® ή Pentium® επεξεργαστές, και κάνουν πραγματικότητα τη μέγιστη απόδοση σε καθημερινές εργασίες με ευκολία.
Οι χρήστες μπορούν να έχουν μια συνολικά καλύτερη απόδοση με μνήμη 4GB και άφθονη χωρητικότητα για τα αγαπημένα τους Μέσα και έγγραφα, με ενσωματωμένη 500GB HDD.

Ενισχυμένη Συνδεσιμότητα
Παρά την απέριττη φόρμα τους, οι Satellite NB10 και Satellite Pro NB10 διαθέτουν μια ευρεία γκάμα θυρών πλήρους μεγέθους ώστε να μη χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα καλώδια ή adapters.
Θύρες VGA και HDMI® επιτρέπουν τη σύνδεση με εξωτερικές οθόνες και προτζέκτορες, κάνοντας εύκολη τη σύνδεση σε TV ή μεγαλύτερη οθόνη – χρήσιμο χαρακτηριστικό για να μοιραστεί κανείς περιεχόμενο ή να διδάξει μια ομάδα μαθητών. Τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε άλλες συσκευές μέσω των πολλαπλών USB θυρών που περιλαμβάνουν ένα USB 3.0 port. Η δυνατότητα Wi-Fi® a/g/b/n διασφαλίζει μεγάλες ταχύτητες, κάνοντας πιο γρήγορο το web browsing και τα downloads αρχείων. Εναλλακτικά η σύνδεση σε δίκτυο είναι εύκολη μέσω της θύρας LAN – και με SD card slot οι χρήστες μπορούν να ενισχύσουν τον αποθηκευτικό χώρο.

Εύκολοι σε χρήση, διαχείριση και ασφάλεια
Τα συγκεκριμένα laptop είναι υψηλής προστασίας και φιλικά στη χρήση. Οι HDD, RAM και Wi-Fi λειτουργίες είναι άμεσα προσβάσιμες για εύκολη διαχείριση ενώ το EFI BIOS setting layout σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε τον υπολογιστή σας ασφαλή. Το Kensington® lock ελαττώνει την πιθανότητα κλοπής, ενώ η διάρκεια μπαταρίας φτάνει τις 4 ώρες2. Με όλα τα χαρακτηριστικά δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τους χρήστες να έχουν πάντα μαζί τους έναν Satellite NB10 και Satellite Pro NB10.

Οι Toshiba Satellite NB10 και Satellite Pro NB10 θα είναι διαθέσιμοι στην Ευρώπη το τελευταίο τρίμηνο του 2013.

Toshiba Satellite NB10/NB10t και Satellite Pro NB10/NB10t:
– 29.5cm (11.6 ιντσών) HD (1366 x768) LED οθόνη με 10-finger support touchscreen (προαιρετικά)
– OS: Windows 8 64-bit
– Intel Celeron N2810 ή Intel Pentium N3510 επεξεργαστές
– Intel HD γραφικά
– Up to 4GB DDR3L RAM
– 500GB HDD
– Διασυνδέσεις: 1x USB 3.0, 2x USB 2.0, 1x VGA, 1x HDMI®, SD/SDHC slot, microphone in/headphone out combo port, Ethernet LAN, Wireless LAN, Bluetooth® 4.0 και b/g/n or a/b/g/n WiFi®
– Υψηλής ποιότητας στερεοφωνικά ηχεία με DTS® Studio Sound™
– HD webcam με στερεοφωνικό μικρόφωνο
– Kensington® lock
– Χρώμα:
Satellite NB10/NB10t – ασημένιο
Satellite Pro NB10/NB10t – μαύρο
– Βάρος: ξεκινάει από 1,3 κιλά
– Διαστάσεις: NB10 – 284 x 208.6 x 13.8 – 21.5 χιλιοστά, NB10t – 284 x 208.6 x 13.8 – 25.1 χιλιοστά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed