Η Nokia ετοιμάζει phablet 6 ιντσών

03/09/2013

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες που δημιουργούνται για τις ανακοινώσεις που θα προκύψουν στο event της Nokia που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διαρροές η Nokia αναμένεται να παρουσιάσει ένα phablet 6 ιντσών, με ανάλυση 1080p, τετραπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm και κάμερα 20 Megapixel. Παράλληλα, στο ίδιο event αναμένεται να ανακοινωθεί και η παρουσίαση της έκδοσης GRD3 για τα Windows Phone, που επεκτείνει την υποστήριξη υλικού σε οθόνες μεγαλύτερες των 5 ιντσών και ανάλυσης 1080p.

Επιπλέον, η Nokia φέρεται να ετοιμάζει και ένα νέο tablet, που προσωρινά έχει την ονομασία «Sirius», το οποίο θα διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών και θα ενσωματώνει λειτουργικό Windows RT. Η Nokia σκοπεύει να εξοπλίσει το εν λόγω tablet με δύο κάμερες 6 και 2 Megapixel, ενώ η ανάλυσή της οθόνης θα φτάνει τα 1920×1080 pixels. To «Sirius» αναμένεται να εξοπλίζεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, θα διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 2 GB και ο αποθηκευτικός του χώρος θα ανέρχεται στα 32 GB ε δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το νέο tablet θα είναι ελαφρύτερο και πιο λεπτό από το iPad, το design του θα ακολουθεί τις γραμμές της σειράς Lumia ενώ θα διατίθεται και σε διαφορετικές χρωματικές επιλογές στα πρότυπα των smartphones της Nokia.


Tablets, Νέα


Check Our Feed