Δεύτερη γενιά Surface tablets της Microsoft

09/09/2013

Πρόσφατες διαρροές στο διαδίκτυο θέλουν την Microsoft να ετοιμάζει τη δεύτερη γενιά Surface tablets η οποία θα εξοπλίζεται με επεξεργαστές Intel Core i5 Haswell και μνήμη RAM που θα φτάνει τα 8 GB.

Αν και η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες, ενδέχεται τα νέα tablets να κάνουν την εμφάνισή τους περί τα μέσα Οκτωβρίου, παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία των Windows 8.1.

Οι φήμες θέλουν ήδη να έχουν δοθεί και ονόματα στις νέες συσκευές, όπως Microsoft Surface Pro 2 και Microsoft Surface 2. Το Surface Pro 2 αναμένεται να εξοπλίζεται με τους νέους επεξεργαστές Haswell της Intel και συγκεκριμένα με το μοντέλο Core i5, γεγονός που θα συνεπάγεται, εκτός από την ισχύ του συστήματος και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας, προσδίδοντας έτσι αυξημένη αυτονομία. Παράλληλα, η μνήμη RAM του Surface Pro 2 αναμένεται να φτάσει στα 8 GB. Το μοντέλο Surface 2 αναμένεται να χρησιμοποιεί το λειτουργικό Windows RT. Τα νέα μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν ενσωματωμένο kickstand στο πίσω μέρος με δυνατότητα επιλογής δύο θέσεων τοποθέτησης.


Tablets, Νέα


Check Our Feed