Νέο All In One από την Toshiba

12/07/2013

«Αισθανόμαστε περήφανοι που προσθέτουμε στο portfolio μας ένα νέο υπολογιστή «όλα σε ένα», ο οποίος είναι μια πολυμορφική συσκευή ψυχαγωγίας», δήλωσε ο κ. Βασίλης Σύκαλος, Country Manager της Toshiba, Greece and Cyprus, Digital Products & Services.

«Έχει την άνεση που προσφέρει ένας υπερβολικά λεπτός υπολογιστής, μια λεπτή οθόνη τηλεόρασης HD, ολοκληρωμένες λειτουργίες πολυμέσων και ένα κεντρικό δίκτυο αποθήκευσης δεδομένων. Με χωρητικότητα σκληρού δίσκου ως 3TB, ο υπολογιστής προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης εκτενούς βιβλιοθήκης ταινιών, φωτογραφιών, μουσικής, παιχνιδιών και πολλών άλλων. Και οποιοσδήποτε στο σπίτι μπορεί να έχει με ευκολία πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο πατώντας απλά την μεγάλη οθόνη». Ο υπολογιστής Qosmio PX30t μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση ως δεύτερη οθόνη τηλεόρασης του σπιτιού. Προσφέρει έναν ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης, γρήγορους χρόνους ανταπόκρισης που μειώνουν τις ορατές κηλίδες που δημιουργούνται κατά την παρακολούθηση ταχέως κινούμενων εικόνων και μια ευρεία οθόνη Full HD διαστάσεων 58.4 cm (23”) με οπίσθιο φωτισμό LED. Η εμπειρία γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή χάρη στα τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία harman kardon® που διαθέτουν ένα ξεχωριστό output (5W+5W) x2 =20W, συντονισμένο με DTS Studio Sound™ – που αποδίδει εντυπωσιακό surround ήχο, έντονα μπάσα, έξυπνη ρύθμιση έντασης και ενίσχυση του διαλόγου. Με το Qosmio PX30t ως κέντρο πολυμέσων οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και τηλεοπτικά κονσέρτα στο μέγιστο.

Ο κόσμος της τηλεόρασης και του υπολογιστή σε λεπτό και κομψό design
Ο υπολογιστής Qosmio PX30t μπορεί να τοποθετηθεί στο καθιστικό της οικογένειας, σε ένα φοιτητικό σπίτι, ή στο ισόγειο ενός καταστήματος. Ο υπολογιστής αντανακλά την νέα ενοποιημένη προσέγγιση της εταιρίας στο design των προϊόντων, που αναγνωρίζεται εύκολα από χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως οι λείες στρογγυλεμένες γωνίες, το έντονα φωτιζόμενο power button και το λογότυπο τοποθετημένο αριστερά κάτω από την οθόνη. Ο υπολογιστής Qosmio PX30t βγαίνει σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα ή luxe white pearl με ασημί αποχρώσεις και κομψή βάση χρώματος ασημί αλουμινίου, που ενισχύει την λειτουργία της τηλεόρασης. Η λεπτή οθόνη και πρόσοψη δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα της τηλεόρασης LED. Ο υπολογιστής Qosmio PX30t παρέχεται με premium πληκτρολόγιο και ποντίκι, και με πλήκτρο λειτουργίας των Windows 8 με το Windows 8 logo button function; όλα στο ίδιο χρώμα με την συσκευή. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα πλοήγησης χρησιμοποιώντας το ασύρματο πληκτρολόγιο και το ποντίκι, ή απλά πατώντας την οθόνη ή χρησιμοποιώντας το Gesture Controller της Toshiba, το οποίο επιτρέπει έλεγχο της επιφάνειας χρήσης με απλές και φυσικές κινήσεις του χεριού που δεν απαιτούν το άγγιγμα της οθόνης.

Χαρακτηριστικά σύνδεσης up-to-date
Τροφοδοτούμενο από τελευταίας γενιάς επεξεργαστές Intel®, ο υπολογιστής Qosmio PX30t καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες υπολογιστή, καθώς και εφαρμογές πολυμέσων και ψυχαγωγίας. Χάρη στην εύχρηστη οθόνη αφής, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση όποτε θέλουν στις αγαπημένες τους ιστοσελίδες, σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλα εργαλεία επικοινωνίας. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ως κεντρική οθόνη όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη μέσω του HDMI®-in. Αυτή η επιλογή προσφέρει τη δυνατότητα για παιχνίδια υπολογιστή, καθώς και υψηλής ποιότητας μουσική μετάδοση με εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου, χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό της Toshiba Sleep-and-Music. Επιπλέον, ως επιπρόσθετο set τηλεόρασης, αυτός ο πολυμορφικός κόμβος πολυμέσων μεταδίδει τηλεοπτικά δελτία και recorded περιεχόμενο video σε ποιότητα Full HD σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού.

Επιπλέον, ο υπολογιστής Qosmio PX30t έχει τα πιο up-to-date χαρακτηριστικά σύνδεσης όπως Wireless LAN, Intel® WiDi και Miracast™ ready. Η τεχνολογία Wi-Fi Certified Miracast™ επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν ασύρματα τα αρχεία πολυμέσων που έχουν αποθηκευμένα στον «όλα σε ένα» υπολογιστή τους σε ένα συμβατό set τηλεόρασης, έτσι ώστε η οικογένεια και οι φίλοι να μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο όλοι μαζί σε ακόμα μεγαλύτερη οθόνη. Κάποιες εκδοχές αυτής της λειτουργίας είναι εξοπλισμένες με θύρα εξόδου HDMI®, που επιτρέπει τη μετατροπή Ultra HD και μεταφορά περιεχομένου Ultra HD video σε εξωτερική συμβατή τηλεόραση Ultra HD. Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν τώρα να απολαύσουν σε μεγάλη οθόνη πολλά παιχνίδια υπολογιστή, συγκεκριμένες ιστοσελίδες, φωτογραφίες, ταινίες και video, που είχαν δημιουργηθεί σε ανάλυση τέσσερις φορές υψηλότερη από ανάλυση Full HD.


Νέα


Check Our Feed