Samsung ATIV Q

Με το ATIV Q, η Samsung λανσάρει μια νέα κατηγορία φορητών συσκευών – πρόκειται για μια πραγματικά μετατρέψιμη συσκευή, η οποία έχει τη δυνατότητα να αλλάζει τρόπους χρήσης, καθώς και να λειτουργεί και σε Android και σε Windows.

Το ATIV Q προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία από ποτέ, μιας και η συσκευή μπορεί και προσαρμόζεται σε κάθε κατάσταση και περιβάλλον. Κατασκευασμένο με κριτήριο τον διαρκώς εξελισσόμενο τρόπο ζωής των καταναλωτών σήμερα και με χρησιμότητα ως notebook και tablet, παραμένει πιστό στην υπόσχεσή του να κάνει τη ζωή πιο άνετη και εύκολη.

Απολαύστε εφαρμογές Android σε Windows: Απαντώντας στην ανάγκη των χρηστών Η/Υ με Windows για πρόσβαση σε εφαρμογές Android, το ATIV Q επιτρέπει στους χρήστες να έχουν λειτουργικό Windows 8 και Android (Jellybean 4.1) στην ίδια συσκευή. Πλέον οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές Android μόνο μέσω Google Play, αλλά θα μπορούν να μεταφέρουν αρχεία και να μοιραστούν φακέλους μεταξύ Windows 8 και Android.

Ευελιξία σε κάθε περιβάλλον και ανάγκη: Το ATIV Q έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χρήστης να μπορεί να χρησιμοποιήσει το tablet του με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους:
(α) να αφήσει την οθόνη επίπεδη, ενεργοποιώντας τη λειτουργία tablet,
(β) να τοποθετήσει την οθόνη κατακόρυφα, ενεργοποιώντας τη λειτουργία notebook,
(γ) να αντιστρέψει την οθόνη, ώστε να μοιραστεί αρχεία με ανθρώπους που βρίσκονται απέναντί του,
(δ) να περιστρέψει την οθόνη 180 μοίρες, ενεργοποιώντας τη λειτουργία παρακολούθησης ταινιών.

Ο σχεδιασμός 4-σε-1 ρυθμίζεται εύκολα, ώστε να ικανοποιεί κάθε ανάγκη του χρήστη. Το ATIV Q είναι, επίσης, πολύ λεπτό (13.9χιλ) και ελαφρύ (1.29 κιλά), επιτρέποντας την εύκολη μετακίνησή του.

Η απόλυτη εμπειρία θέασης: το ATIV Q έχει την πιο υψηλή ανάλυση στον κόσμο, με οθόνη QHD+ (3200X1800). Η οθόνη αφής 13,3 ιντσών προσφέρει 2,8 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα σε pixels (275ppi) από τις οθόνες UHD, ώστε να κάνει ορατές ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Το ATIV Q είναι σχεδιασμένο να προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία θέασης, ανεξαρτήτως τοποθεσίας, και υψηλής φωτεινότητας σε εξωτερικούς χώρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed