All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

Το TeamViewer στα Windows Phones

Ελέγξτε από απόσταση υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows, Mac και Linux απευθείας μέσα από το Windows Phone σας μέσα σε δευτερόλεπτα.

Παράσχετε άμεση υποστήριξη, όποτε χρειαστεί, στην οικογένεια και τους φίλους σας ή προσπελάστε εφαρμογές στον οικιακό σας υπολογιστή, από όπου κι αν βρίσκεστε. Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε από το Windows Phone σας χάρη στο TeamViewer.

Ελέγξτε εξ αποστάσεως οποιονδήποτε απομακρυσμένο υπολογιστή μέσα σε δευτερόλεπτα Το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας. Κάντε Κρυπτογράφηση συνεδρίας με κωδικοποίηση 256 bit AES και ανταλλαγή κλειδιού 1024 bit RSA, δείτε την online κατάσταση των συνεργατών σας και συνδεθείτε μαζί τους με γρήγορη πρόσβαση. Παρέχεται εύκολη πρόσβαση σε απομακρυσμένους υπολογιστές ακόμη κι αν χρησιμοποιούνται firewall και διακομιστές proxy, ενώ μπορείτε να επανεκκινήσετε απομακρυσμένους υπολογιστές ή διακομιστές από οπουδήποτε.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: https://www.windowsphone.com/el-gr/store/purchase/validate?app=afadc741-961a-4677-b490-c1777bdfe9e5&apptype=regular&offer=ed7301f8-1265-41be-bb3b-1d7d27775b92

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed