All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

Νέα

H Telefónica χρησιμοποιεί τεχνολογίες cloud της Microsoft

Αξιοποίηση του Microsoft Office 365 και του Yammer στην αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων για την συνεχή βελτίωση των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων και της ανταγωνιστικότητας

H Telefónica, ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας, επέλεξε το Microsoft Office 365 και το Yammer για χρήση από όλο το προσωπικό της διεθνώς. Οι τεχνολογίες αυτές αξιοποιούνται στο πλαίσιο μιας συνολικής στρατηγικής μετασχηματισμού σε επίπεδο πληροφορικής με επικεφαλής τον Phil Jordan, group chief information officer της Telefónica, για μεγαλύτερη απλοποίηση διαδικασιών, περισσότερη ευελιξία και μείωση του κόστους, με στόχο την ενδυνάμωση και ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων της εταιρίας και της παγκόσμιας παρουσίας της.

Με περισσότερους από 130.000 υπαλλήλους σε 24 χώρες, η Telefónica αλλάζει την εμπειρία των εργαζομένων της σε ότι αφορά την συνεργασία παρέχοντας μια πιο γρήγορη, ολοκληρωμένη και ενιαία ψηφιακή εμπειρία. Η μετάβαση στο Office 365 και στο Yammer ωφελεί την Telefónica, καθώς δίνει στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να αναπτύξουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες της και τις αγορές της, δαπανώντας λιγότερο χρόνο στην υποστήριξη των υποδομών για τις υπηρεσίες συνεργασίας. Η υλοποίηση αυτή αναμένεται επίσης να μειώσει το κόστος των υπηρεσιών συνεργασίας έως και 20%, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εταιρίας σε επίπεδο ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

«Η σχέση και η συνεργασία της Telefónica με τη Microsoft, μας έχει οδηγήσει σε αυτό το πολύ συναρπαστικό για εμάς σημείο-ορόσημο. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, έχουμε δημιουργήσει πολύ γερές βάσεις και είμαστε πλέον έτοιμοι να μεταφερθούμε στο cloud», δήλωσε ο Adrian Steel, European production hub lead and global director της Telefónica. «Η υλοποίηση του Office 365 και του Yammer αποτελούν το επόμενο βήμα στην προσπάθειά μας να φέρουμε το εργατικό μας δυναμικό διεθνώς στην πρώτη γραμμή της απρόσκοπτης επικοινωνίας και συνεργασίας, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά επίπεδα ταχύτητας και εκτέλεσης για τα οποία είμαστε γνωστοί».

«Οι εταιρίες προσπαθούν να φέρουν κοντά ανθρώπους από διαφορετικά γεωγραφικά πλάτη για την προώθηση της καινοτομίας και τη μείωση του κόστους», δήλωσε ο Kurt DelBene, πρόεδρος του τμήματος Office της Microsoft. «Η μετακίνηση στο σύννεφο με το Office 365 και το Yammer καθιστά τη συνεργασία ευκολότερη και ταχύτερη, ανεξαρτήτως τοποθεσίας ή οργανωτικής δομής. Η Telefónica αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα οργανισμού που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του μέλλοντος και τις δυνατότητες που προσφέρει το Cloud για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του».

Κατόπιν μιας επιτυχούς δοκιμής το περασμένο έτος, η Telefónica ξεκίνησε την υλοποίηση στην Ευρώπη τον Απρίλιο, η οποία αργότερα θα συνεχιστεί και στη Λατινική Αμερική. Οι Υπηρεσίες Microsoft Cloud Vantage θα συμβάλουν στην πλήρη μετάβαση στο cloud.

Ο κ. Steel, ο οποίος επέβλεψε τη μεταφορά των 30.000 χρηστών στη σουίτα υπηρεσιών του Microsoft Business Productivity Online από προηγούμενη θέση του, έχει διαπιστώσει από προσωπική εμπειρία το φάσμα των νέων δυνατοτήτων του Office 365. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το Yammer, που η Telefónica χρησιμοποιεί για τη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών. Τον Φεβρουάριο, η Microsoft ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του Microsoft Translator με το Yammer, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταφράσουν άμεσα στο Yammer συνομιλίες στη μητρική τους γλώσσα.

«Με δραστηριότητα σε 24 χώρες και επικοινωνία σε οκτώ γλώσσες, ανυπομονούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δυνατότητα άμεσης μετάφρασης των συνομιλιών μεταξύ των εργαζομένων μας – ένα τεράστιο όφελος για την Telefónica», δήλωσε ο κ. Steel. «Με την αυτόματη μετατροπή συνομιλιών στη μητρική γλώσσα ενός ατόμου, το Yammer θα βοηθήσει τους ανθρώπους μας να εργαστούν πιο αποτελεσματικά από ποτέ και να επικεντρωθούν στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας. Επιπλέον σημαντικές δυνατότητες διασφαλίζουν οι υπηρεσίες ενοποιημένων επικοινωνιών που παρέχονται μέσω του Microsoft Lync 2013 και η αποθήκευση στο cloud μέσω SkyDrive Pro».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed