All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΚινητάΝέα

Το νέο Nokia Lumia 925

Οι περισσότερες φήμες για το Lumia event βγήκαν αληθινές και έτσι είναι πλέον γεγονός το νέο Nokia Lumia 925, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κάμερα τεχνολογίας PureView.

Πρόκειται για την αντίστοιχη ευρωπαϊκή έκδοση του Lumia 928 που κυκλοφορεί από τη Verizon στις ΗΠΑ, και είναι και αυτό εξοπλισμένο με το λογισμικό Nokia Smart Camera που προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα λήψης 10 φωτογραφιών στα 5MP μέσα σε 2.5 δευτερόλεπτα για να επιλέξει την καλύτερη. Εκτός από αυτό διαθέτει λειτουργία Motion Focus για απομόνωση του επιθυμητού αντικειμένου από την εικόνα και ταυτόχρονη “θόλωση” του φόντου, καθώς και εργαλείο Group Shot για τη συνένωση πολλαπλών εικόνων σε ένα frame και το εργαλείο Action Shot για τη δημιουργία φωτογραφιών που απεικονίζουν την κίνηση του αντικειμένου (συνδυασμός 10 frame σε 1).

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4.5 με ανάλυση 1280×768 pixels και πυκνότητα 334ppi, ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει επεξεργαστής dual-core Qualcomm Snapdragon S4 1.5 GHz, με μνήμη RAM 1GB. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 16GB, ενώ στο θέμα του Imaging, η κάμερα έχει αισθητήρα 8.7 megapixels, με οπτική τεχνολογία Carl Zeiss PureView, με την εμπρόσθια κάμερα να έχει αισθητήρα 1.2 megapixels.

H μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2000mAh και οι διαστάσεις του είναι 127.5×70.5×8.5mm, με το βάρος να μην ξεπερνά τα 139gr. Εννοείται ότι το λειτουργικό του σύστημα είναι το Windows Phone 8, ενώ έχει προεγκατεστημένη την Augmented Reality εφαρμογή πλοήγησης City Lens

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο αρχικά σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Κίνα, σε τιμή €469 προ φόρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed