All About Windows

Νέα, συσκευές, εφαρμογές και games για Windows

ΕφαρμογέςΝέα

WeatherLive: Μια ολοκληρωμένη εφαρμογή καιρού

To WeatherLive προσφέρει εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες και πρόσφατα απέκτησε ένα νέο theme, το Meteo Clock, ενώ έχει διακριθεί ανάμεσα στις Windows Phone εφαρμογές.

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί κανονικά στα Windows Phone 8, ενώ έχει animation στις εικόνες δορυφόρου και παρουσιάζει στα tiles πολλαπλές γεωγραφικές τοποθεσίες. Υπάρχει φυσικά, η αναλυτική πρόβλεψη για τον καιρό της επόμενης ημέρας στο γεωγραφικό σημείο στο οποίο κινείστε. Μπορείτε ακόμα να έχετε και πρόβλεψη για τις επόμενες 10 ημέρες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπετε ανά πάσα στιγμή πώς αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες στην τοποθεσία σας.

Μπορείτε να δείτε και ένα πλήθος από αστρονομικά δεδομένα εκτός από τον καιρό, όπως είναι για παράδειγμα η εμφάνιση των φάσεων της Σελήνης.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ: https://www.windowsphone.com/el-gr/store/purchase/validate?app=f63e9a01-a5a3-e011-986b-78e7d1fa76f8&apptype=regular&offer=a22cb970-603b-4cfc-8d98-406a0c29bf1b

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed