Σκληρός δίσκος STOR.E Slim της Toshiba

03/04/2013

Ο σκληρός δίσκος παρέχει στους χρήστες υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης έως 500GB, καθώς και προστασία δεδομένων για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για αναντικατάστατα δεδομένα.

Ο σκληρός δίσκος STOR.E Slim έχει ένα λεπτό design στο χρώμα του αλουμίνιου, διαθέσιμο σε μαύρο ή ασημί. Η συσκευή είναι μια από τις λεπτότερες, ελαφρότερες και μικρότερες που κυκλοφορούν στην αγορά μήκους 107 mm, πλάτους 75 mm και πάχους μόνο 9 mm, διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για μεταφορά. Επιπλέον με την τεχνολογία “plug and play” οι χρήστες μπορούν να κάνουν back up πολύτιμα δεδομένα γρήγορα και εύκολα.

Αυτή η συσκευή HDD μπορεί να είναι μικρού μεγέθους, αλλά έχει χωρητικότητα 500 GB. Ο σκληρός δίσκος STOR.E Slim έχει δυνατότητα να αποθηκεύσει έως και 142,000 ψηφιακές φωτογραφίες ή 131,000 ψηφιακά αρχεία μουσικής ή 410 κατεβασμένες ψηφιακές ταινίες. Με αυτή τη χωρητικότητα ακόμα και οι πιο φανατικοί “συλλέκτες” δεδομένων μπορούν να αποθηκεύσουν όλη την ψηφιακή βιβλιοθήκη τους στο χαρτοφύλακά τους, στην τσάντα τους, μέχρι και στην τσέπη τους.

H καινοτομία της Toshiba κέρδισε τις εντυπώσεις των 37 μελών της επιτροπής των ειδικών για το βραβείο Red Dot: σχεδιασμός προϊόντων 2013.


Αξεσουάρ, Νέα


Check Our Feed