Νέα φημολογία για επιστροφή του Start Menu στα Windows 8.1

23/04/2013

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο Διαδίκτυο περί της επικείμενης επιστρφής του μενού έναρξης στα αναβαθμισμένης έκδοσης των Windows 8.1.

Το κουμπί “Έναρξη”, ως γνωστό δεν υπάρχει στα Windows 8, αφού από την Microsoft προσπάθησαν να εισαγάγουν μία νέα φιλοσοφία στο λειτουργικό σύστημα, η οποία χαρακτηρίζεται από τη νέα εισαγωγική οθόνη με τα tiles. To πλήκτρο της έναρξης όμως και το μενού που ξεδιπλώνεται από αυτό σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows, φαίνεται πως λείπει πολύ στους χρήστες, αφού εφαρμογές που υποκαθιστούν την αντίστοιχη λειτουργία όπως η Pokki Menu έχουν εκατομμύρια downloads.

Από τη Microsoft εξετάζουν διάφορους τρόπους που θα κάνουν τους χρήστες να νοιώσουν πιο οικεία με τα Windows 8, προσφέροντάς τους δυνατότητες και λειτουργίες που υπήρχαν στις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού και πλέον δεν υπάρχουν. Στα πλαίσια αυτά εξετάζεται το σενάριο να δίνεται η δυνατότητα σε όσους χρήστες το επιθυμούν να απενεργοποιούν την αρχική οθόνη με τα Tiles και να εκκινούν απευθείας σε κλασικό περιβάλλον desktop.


Νέα


Check Our Feed