Βραβείο Red Dot στο Lenovo IdeaPad U430s

Η Lenovo βραβεύεται με το IdeaPad U430s laptop, το οποίο αναγνωρίστηκε ως “red dot: best of the best”, ενώ η εταιρεία απέσπασε και το τιμητικό βραβείο “red dot: σχεδιαστική ομάδα της χρονιάς 2013” που απενεμήθη στην Design και User Experience ομάδα της Lenovo.

Αυτός ο ξεχωριστός τίτλος, για τον οποίο καμία εταιρεία ή σχεδιαστής δεν μπορεί να κάνει αίτηση, τιμά τις εταιρικές στρατηγικές που βασίζονται σε καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα για να οδηγηθούν με βιώσιμο τρόπο στην επιχειρηματική επιτυχία. Και όπως διατυπώθηκε από την ίδια την ομάδα του red dot: «Το Design και το User Experience Team της Lenovo ικανοποιούν απόλυτα αυτό τον ισχυρισμό! Για χρόνια, η Lenovo εντυπωσιάζει την έμπειρη κριτική επιτροπή των βραβείων σχεδίασης red dot με τα προϊόντα της και την εξαιρετική ποιότητα του σχεδιασμού τους. Ως ανταμοιβή, επιλέχθηκε για την διάκριση “red dot: σχεδιαστική ομάδα της χρονιάς 2013″».

Για να λάβει τον τίτλο “red dot σχεδιαστική ομάδα της χρονιάς 2013” η Lenovo αναμετρήθηκε με μεγάλες ομάδες σχεδιασμού από όλο τον κόσμο, με βάση σχεδιαστικά κριτήρια όπως η καινοτομία, η τεχνολογία, η ομαδική εργασία και η απόδοση. Από το 1988, τα βραβεία red dot επιλέγουν κάθε χρόνο μία ομάδα design που διαμορφώνει τις παγκόσμιες αγορές μέσα από τα διαρκή καινοτόμα σχεδιαστικά της επιτεύγματα. Ο κατάλογος των νικητών τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνει καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου, ​​όπως οι Nokia, Adidas, BMW, Porsche και Bose.

Η Lenovo είναι η πρώτη κινεζική εταιρεία που κερδίζει τον τίτλο “red dot: σχεδιαστική ομάδα της χρονιάς”, ο οποίος αποδεικνύει τη διεθνή καινοτομία και ικανότητα σχεδιασμού της εταιρείας, που τις έχει χαρίσει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς αγορές, καθώς οι πελάτες έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι το καλό design είναι πολύ σημαντικό. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι κομβικής σημασίας για τη Lenovo, η οποία είναι ένα πασίγνωστο όνομα στην Κίνα, και ταυτόχρονα αναγνωρίζεται διαρκώς, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την καινοτομία, την τεχνολογική υπεροχή και τον σχεδιασμό της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed