Επαναφορτιζόμενο gaming ποντίκι Logitech G700s

Το επαναφορτιζόμενο ποντίκι Logitech® G700s είναι ένα ασύρματο gaming ποντίκι με ρυθμό αναμετάδοσης δεδομένων αντίστοιχο με εκείνης ενός ενσύρματου.

Στην πράξη διατηρεί τον ίδιο σταθερό ρυθμό επικοινωνίας, είτε είναι συνδεδεμένο ασύρματα με τεχνολογία στα 2.4 GHz, είτε ενσύρματα μέσω USB, συνολικά έως και οκτώ φορές ταχύτερα από ότι ένα τυπικό USB ποντίκι.

Αν το παιχνίδι… παρατραβήξει μπορεί να συνεχίσουμε να παίζουμε, συνδέοντας το ποντίκι με ένα στάνταρ καλώδιο Μicro-USB ώστε ταυτόχρονα να φορτίζει. Η επιφάνεια του G700s έχει υδροφοβική επικάλυψη ώστε η παλάμη να μη κολλά επάνω του, ενώ οι συμπαγείς επιφάνειες συγκράτησης στα πλάγια εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα.

Δεκατρία προγραμματιζόμενα πλήκτρα εξασφαλίζουν τον πλήρη έλεγχο σε κάθε παιχνίδι, επιτρέποντάς μας να αντιστοιχίσουμε βασικούς χειρισμούς αλλά και περίπλοκες μακροεντολές, ακόμη και με προκαθορισμένη χρονοκαθυστέρηση, μέσα από το gaming λογισμικό της Logitech (Logitech Gaming Software – LGS).

Το επαναφορτιζόμενο gaming ποντίκι G700s της Logitech αναμένεται να είναι διαθέσιμο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed