HP EliteBook Revolve

Η HP ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκταση της συλλογής των επαγγελματικών της tablets με το λανσάρισμα του επόμενης γενιάς “υβριδικού” (convertible) υπολογιστή tablet, HP EliteBook Revolve.

Η δυνατότητα μετατροπής του με μια απλή κίνηση προκειμένου να καλύπτει όλες τις υπολογιστικές ανάγκες των χρηστών, καθιστά το HP EliteBook Revolve ιδανικό για επαγγελματίες, οι οποίοι χρειάζονται αφενός έναν πολύ λεπτό φορητό υπολογιστή τύπου notebook και αφετέρου ένα tablet με λειτουργίες αφής. Το HP EliteBook Revolve ενσωματώνει τους νεότερους, τρίτης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ βελτιστοποιημένους για τα Windows® 8, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις και μοναδικά γραφικά επιπέδου ενός υπολογιστή μεγάλου μεγέθους, αλλά και την ευελιξία της ταχύτατης μετατροπής σε tablet με οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας.

Με μια οθόνη που αλλάζει γωνία και περιστρέφεται προκειμένου να επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την εικόνα της δουλείας τους και «αναδιπλώνεται» μετατρέποντας τη συσκευή σε tablet, το HP EliteBook Revolve είναι σχεδιασμένο για ιδιαίτερα απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα. Εκπροσωπώντας την ένατη γενιά των υβριδικών (convertible) υπολογιστών tablet της HP, ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα “εργαλεία” για επαγγελματική και όχι μόνο χρήση, όπως:
– Windows 7 Pro ή Windows 8 Pro για μια οικεία εμπειρία χρήσης PC με την αξιοποίηση του διαισθητικού τρόπου λειτουργίας μέσω αφής με την παράλληλη αξιοποίηση της νεότερης γενιάς των επεξεργαστών της Intel.
– HD οθόνη διαγωνίου 11,6 ιντσών και σώμα συνολικού βάρους μόλις 1,4 κιλού(4), το οποίο επιτρέπει φορητότητα χωρίς συμβιβασμούς.
– Αυτόματη προσαρμογή της διάταξης της οθόνης, της φωτεινότητας κ.α. βάσει της θέσης της, αλλά και πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό και προαιρετικό HP Executive Tablet pen.
– Κάμερα HD4 ανάλυσης 720p, συστοιχία δύο μικροφώνων, ήχος DTS Studio Sound και ενσωματωμένο software CyberLink YouCam, το οποίο επιτρέπει την επικοινωνία πρόσωπο-με-πρόσωπο και την δημιουργία HD web videos.
– Κορυφαία υλικά κατασκευής, όπως το ανθεκτικό σε γρατζουνιές γυαλί Corning Gorilla® Glass® 2 και το σασί από μαγνήσιο.
– Προηγμένες δυνατότητες επαγγελματικής συνδεδιμότητας για την αξιοποίηση πρόσθετων περιφερικών, όπως οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι, επιπλέον θύρες ή εκτυπωτή.
– Ενσωμάτωση δυνατοτήτων 3G WWAN, USB 3.0, DisplayPort και ασφαλές NFC για απλή, ασφαλή εν κινήσει χρήση και ενίσχυση της παραγωγικότητας σε συνδυασμό με επαγγελματική βάση φόρτισης για πλήρη συνδεσιμότητα και στο γραφείο.
– Μονάδα μνήμης τύπου SSD (solid-state drive) χωρητικότητας έως 256 GB, οι οποίες εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία Intel Rapid Start Technology και καθιστούν το προϊόν έτοιμο για χρήση σε λιγότερα από 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Όπως όλα τα HP EliteBooks, το HP Revolve διαθέτει όλα τα εργαλεία που απαιτεί το IT τμήμα, προκειμένου να αναπτύξει και να διαχειριστεί με ασφάλεια τον “στόλο” συσκευών των στελεχών της επιχείρησης: Επαγγελματικά IT εργαλεία όπως τα: Active Directory, σύνδεση οικιακού υπολογιστή στο εταιρικό δίκτυο (domain join), υποστήριξη PXE boot και μια ευρεία γκάμα λύσεων υποστήριξης της HP (Client Management) που επιτρέπουν την ανάπτυξη και αποτελεσματική διαχείριση του “στόλου” των συσκευών της εταιρείας.

Το HP Client Security προσφέρει προστασία σε όλα τα επίπεδα, ενσωματώνοντας το σύστημα προστασίας BISO (HP BIOS Protection) και το Microsoft Defender ή το Microsoft Security Essentials, ένα chip ασφαλείας πιστοποιημένης πλατφόρμας (TPM) για κρυπτογράφηση δεδομένων. Επίσης, προσφέρεται η τετραετής κάλυψη HP Absolute Data Protect, για περαιτέρω προστασία της συσκευής, των δεδομένων και της ταυτότητας του χρήστη. Οι υπηρεσίες HP Global Series και HP Custom Integration Services επιτρέπουν την ακόμη ευκολότερη ανάπτυξη και υποστήριξη των συσκευών σε επιχειρήσεις παγκοσμίου επιπέδου, προσφέροντας παράλληλα επιλογές διαμόρφωσης.

Τυπώστε απευθείας σε οποιονδήποτε εκτυπωτή της HPμε τεχνολογία ePrint χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης οδηγών ή πρόσθετου λογισμικού. Το λογισμικό HP ePrint επιτρέπει επίσης στους χρήστες να εκτυπώσουν από απόσταση σε περισσότερες από 24.000 δημόσιες τοποθεσίες, όπως ξενοδοχεία και εμπορικούς συνεργάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed