Νέο Lenovo C340 All In One με Windows 8

Το all-in-one C340 της Lenovo είναι ιδανικό για οικιακή διασκέδαση καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενη οθόνη, λειτουργικό προσαρμοζόμενης ευκρίνειας που αλλάζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης με βάση το μέρος στο οποίο βρίσκεται ο χρήστης.

Tο λειτουργικό Lenovo Eye Distance System ειδοποιεί το χρήστη όταν βρίσκεται πολύ κοντά στην οθόνη. Το C340 της Lenovo προσφέρει το ιδανικό πάντρεμα απόδοσης και προσιτής τιμής. Τo νέο ΑΙΟ της Lenovo ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο χάρη στη λεπτή του όψη, η οποία θυμίζει τις σελίδες ενός ημερολογίου, καθώς και το μοναδικό στήριγμα από αλουμίνιο το οποίο πιάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο και επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν το πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη.

Η HD LED οθόνη 20 ιντσών του είναι ιδανική για προβολή βίντεο και ταινιών σε HD. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το μέγεθος της οθόνης ανάλογα με την δραστηριότητα που κάνουν – είτε σερφάρουν στο διαδίκτυο από την κουζίνα τους, είτε φτιάχνουν μια παρουσίαση στο γραφείο είτε βλέπουν βίντεο στο σαλόνι τους.

Με επεξεργαστή 3ης γενιάς Intel® Core i3, το C340 εξασφαλίζει δυνατές επιδόσεις και μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και γραφικά NVIDIA® GeForce® 615 2GB, ιδανικά για gaming.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed