Χειρισμός των Windows 8 με επιφάνεια αφής

Κεντρικό στοιχείο του Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 είναι η μεγάλη λεία γυάλινη επιφάνεια αφής, η οποία υποστηρίζει τις σύνθετες χειρονομίες-εντολές των Windows 8.

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, από την απλή κατάδειξη με τον κέρσορα, το σκρολάρισμα και το αριστερό ή δεξί κλικ (όπου κι αν ακουμπούν τα δάχτυλα μας στην επιφάνεια αφής), αλλά και οι πιο σύνθετες χειρονομίες των Windows 8, όπως αυτές στην άκρη της επιφάνειας αφής για εναλλαγή εφαρμογών, επιλογή της μπάρας εφαρμογών ή την charms bar, το ζουμάρισμα αλλά και τη σάρωση με χρήση τριών δακτύλων για επιστροφή στην αρχική οθόνη (Start Screen) του λειτουργικού.

Η κίνηση των δακτύλων μας πάνω στη λεία επιφάνεια αφής είναι πολύ άνετη και γρήγορη, προσφέροντάς μας μεγάλη ακρίβεια, ενώ την όλη διαδικασία διασφαλίζει ένας ενσωματωμένος αισθητήρας.

Το Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 φορτίζεται μέσω σύνδεσης USB και μια πλήρη φόρτιση διαρκεί έως και για ένα μήνα χρήσης. Το touchpad διαθέτει επίσης διακόπτη On/Off όπως και ενδεικτική λυχνία χαμηλής στάθμης μπαταρίας.To Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, θα διατίθεται στα €79,99.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed