Υπηρεσία Αναβάθμισης σε Windows 8 από την Info Quest Technologies

24/10/2012

Η Info Quest Τechnologies, σχεδίασε και προσφέρει στην αγορά μια νέα υπηρεσία αναβάθμισης στο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, δίνοντας τη δυνατότητα σε χρήστες desktop ή φορητών υπολογιστών να αξιοποιήσουν τις εξαιρετικές δυνατότητες των Windows 8 στον εξοπλισμό που ήδη διαθέτουν, άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

Η υπηρεσία παρέχεται από έμπειρους, εξουσιοδοτημένους τεχνικούς σε ιδιώτες και επαγγελματίες χρήστες, αφορά σε μοντέλα υπολογιστών όλων των κατασκευαστών και κοστίζει 40 ευρώ. Η υπηρεσία παρέχεται στα επισκευαστικά κέντρα της Info Quest Technologies και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα και περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο του συστήματος για τη σωστή λειτουργία του, προληπτική συντήρηση και εσωτερικό καθαρισμό του συστήματος από σκόνες και αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος στα Windows 8, εάν πληρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές, όπως αυτές ορίζονται από τη Microsoft ή, εναλλακτικά, τεχνική έκθεση με προτεινόμενη αναβάθμιση υλικού. Σημειώνεται ότι υπηρεσία παρέχεται μόνο για συστήματα που διαθέτουν νόμιμη άδεια χρήσης των Windows και δεν περιλαμβάνει την αγορά των Windows 8, τα οποία και θα πρέπει να προμηθευτεί ο πελάτης, σύμφωνα με τις επιλογές και διαδικασίες που ορίζει η Microsoft.

H Τεχνική Υπηρεσία της Info Quest Technologies, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα παροχής τεχνικών υπηρεσιών και επισκευών προϊόντων Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα. Λειτουργώντας ως εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο – Authorized Service Center- κορυφαίων κατασκευαστών, όπως η Apple, HP, ACER, Lenovo, κτλ., με έμπειρους, εκπαιδευμένους τεχνικούς, άμεση επικοινωνία απευθείας με τις τεχνικές υπηρεσίες των κατασκευαστών, μεγάλες αποθήκες ανταλλακτικών και πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών, το Τεχνικό Τμήμα της Info Quest Technologies εξασφαλίζει και εγγυάται κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών, μέγιστη ταχύτητα, απόλυτη αξιοπιστία και πραγματική οικονομία. Με την επωνυμία «IQT Support», η Τεχνική Υπηρεσία της Info Quest Technologies, έχει σχεδιάσει και παρέχει μία ευρεία γκάμα από υπηρεσίες υποστήριξης, που καλύπτουν τις ανάγκες, τόσο ενός καταναλωτή, όσο και μιας μικρής επιχείρησης που αναζητούν ποιοτική, γρήγορη και οικονομική εξυπηρέτηση, απευθείας από τους ειδικούς.

Παραδόσεις προς επισκευή και παραλαβές επισκευασμένων συσκευών στην Info Quest Technologies γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 18:00, στα Εργαστήρια Επισκευών της Εταιρείας στην Καλλιθέα, οδό ΑΛ. Πάντου 25, ενώ πληροφορίες για θέματα τεχνικής υποστήριξης παρέχονται στο τηλ. 211 9991260.


Νέα


Check Our Feed