Πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Illuminated K810

Το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Illuminated K810 βελτιώνει την επικοινωνία – μέσω Bluetooth – με συσκευές Windows.

Ένα νέο πληκτρολόγιο προσέθεσε σήμερα στη γκάμα της η Logitech. Πρόκειται για το Logitech® Bluetooth® Illuminated K810, το οποίο είναι συμβατό με συσκευές Windows, iOS και Android™, ενώ η σχεδίαση του εξυπηρετεί τη χρήση με Windows 8. Το επαναφορτιζόμενο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί ασύρματη επικοινωνία Bluetooth και μπορεί να συνδεθεί με έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα. Έτσι μπορεί να είναι συνδεδεμένο με τον προσωπικό υπολογιστή, την ταμπλέτα και το smartphone και με το πάτημα ενός κουμπιού να επιλέγουμε κάθε φορά, τη συγκεκριμένη συσκευή.

Με κομψές επιφάνειες από βουρτσισμένο αλουμίνιο και πολύ λεπτό προφίλ το Κ810 θα ταιριάξει σε κάθε οικιακό χώρο και δίπλα σε κάθε ψηφιακή συσκευή, είτε αυτή είναι π.χ. ένας υπολογιστής με Windows 8, ένα Apple iPad ή ένα κινητό με Android.

Για να βελτιωθεί η εμπειρία χρήσης του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το Κ810 διαθέτει αυτορυθμιζόμενο φωτισμό που διασφαλίζει ότι τα πλήκτρα –στα οποία οι χαρακτήρες έχουν αποτυπωθεί με laser- θα είναι πάντα ευδιάκριτα και ευανάγνωστα. Το πληκτρολόγιο διαθέτει ακόμη και αισθητήρα εγγύτητας, οπότε ανάβει όταν είναι κοντά τα χέρια μας, και βέβαια ρυθμίζει την ένταση ανάλογα τα επίπεδα φωτισμού στο χώρο.

Η ευκολία στη χρήση και η αυξημένη παραγωγικότητα είναι πάντα στο μυαλό των σχεδιαστών της Logitech. Έτσι το Κ810 είναι επαναφορτιζόμενο μέσω θύρας USB, με κάθε φόρτιση να διαρκεί ως 10 μέρες χρήσης (ανάλογα τις συνθήκες). Το καλώδιο USB που παρέχεται εξασφαλίζει ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο μας όταν φορτίζει, ενώ υπάρχει και διακόπτης On/Off όπως και λυχνίας στάθμης μπαταρίας, για να μας ειδοποιεί πότε πρέπει να το φορτίσουμε.

Τέλος, το νέο πληκτρολόγιο διαθέτει ειδικά πλήκτρα που εξυπηρετούν στην εύκολη πλοήγηση μέσω Windows 8 (το νέο λειτουργικό αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο). Για παράδειγμα, το πλήκτρο Start για τα Windows 8, επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στην Start Screen, ενώ το πλήκτρο εναλλαγής εφαρμογών κάνει την επιλογή της τρέχουσας εφαρμογής παιχνίδι.

Το πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Illuminated K810 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη και ΗΠΑ από τον φετινό Νοέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Check Our Feed