ΑΤΗAirport: Το Ελ. Βενιζέλος επί της οθόνης

Το ATH Airport είναι η επίσημη δωρεάν εφαρμογή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” για έξυπνα κινητά.

Ενημερωθείτε για τις πτήσεις που σας ενδιαφέρουν, πλοηγηθείτε στα καταστήματα, βρείτε πληροφορίες για το αεροδρόμιο και πολλά άλλα, μέσα από το έξυπνο κινητό σας. Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών είτε ως επιβάτες είτε ως επισκέπτες.

Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για την πτήση σας, τη στιγμή που εσείς θέλετε. Απλά εισάγετε τον αριθμό της πτήσης σας ή της αεροπορικής σας εταιρείας ή τον προορισμό σας στο πλαίσιο αναζήτησης. Αυτή η υπηρεσία απαιτεί σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Αναζήτηση όλων των πτήσεων που εκτελούνται από και προς το αεροδρόμιο ‘’ Ελευθέριος Βενιζέλος’’, λάβετε πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με αυτοκίνητο, λεωφορείο, μετρό ή ταξί, λήψη πληροφοριών σχετικά με τις επιλογές των χώρων στάθμευσης, αλλά και υπολογισμός κόστους με τη χρήση του «υπολογιστή κόστους στάθμευσης». Βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τις αεροπορικές εταιρείες, τα καταστήματα μας και πολλά άλλα.

Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ: https://www.windowsphone.com/el-gr/store/purchase/validate?app=ca409ac6-2e9b-457a-8306-91089d20082c&apptype=regular&offer=2a473d24-54b8-42c1-8dbf-30ac5d14cbac&purchaseflowstart=app

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Check Our Feed